Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg a legtöbb aktív, hogy mikor d*gtak meg utoljára?
Szerintem sem releváns a kérdés, nem tudom az okát.
Mert ha azt mondod hogy tegnap, akkor direkt figyelmetlen lesz veled és agresszív, ha 1 éve akkor meg gyengéd hogy ne fájjon? Vagy hogy?
Én azért kérdezem meg hogy tudjam miképp kezelni a helyzetet
Én pl eleve nem megyek bele semmivel egy kezdővel, de még a nem kezdők között is van eltérés
Akit kevésbé kell tágítani, jobban lehet rakni nekem is élvezetesebb meg a partnernek is
Mert sokak nagy a szája hogy nagyon bírja és sokáig szóval nagy lepedő virtuózt előadja
Utána meg kiderül hogy egy 1éve vagy több nem járt ott senki.
Akkor egyből több nyalás Síkosító, és nagyobb odafigyelést igényel az a rés.
Igen tudom most is, durrogsz magadba kis passzív hogy nem de ha csak úgy bebaszom mint egy rutinosnak te kirepedsz és vége a mokának, még ha nem is fáj, de én undorodom ettöl.
Lehet ok a "kiéhezettség" is. Ha régen volt partnerrel a passzív fél, akkor szerintem az lehet izgatóbb. Azt a benyomást leltheti, hogy jobban vágyik rá, mint az, aki tegnap is lefeküdt valakivel... Valamilyen szempontból olyan, mintha még szűz lenne...
De ez csak feltételezés passzív részről :D
Mert le lehet szűrni, hogy mennyire fűvel-fával típus.
És inkább a kockázatok miatt az ilyet passzolják.
Csak én gondolok ilyen esetben a nemi betegségekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!