Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masszőrhöz mentem, nem tudtam, hogy meleg,csak ott derült ki. Volna értelme jelezni neki, hogy hogy érzek? Valószínűleg, ha melegrandin vagy más ilyen platformon esélyem sem lenne nála.
Figyelt kérdés
Ő vágja, hogy meleg vagyok... de félek nagyon a csalódástól... napok óta csak rá tudok gondolni... :(febr. 4. 19:27
11/14 fmaxy válasza:
Volt masszőr ismerősöm (le is pippantott), a történeteiből tudom, hogy többségük (nem mindenki persze) már csak a munkájukból kifolyólag sem hűséges típus. Ha masszázs közben rájuk nyúl valaki és ráadásul bejön nekik is a tag, simán mehet egy kis szex. Hidd el, nagyon értik a dolgukat :)
12/14 A kérdező kommentje:
Én annak is örülnék, ha csak "az" lenne...
febr. 9. 07:30
13/14 anonim válasza:
Nekem olyan területen is maszírozott amiből lejött hogy nem vagyok közömbös neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!