Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenkinek hatalmas méretei vannak?
Nem vonom kétségbe senki hitelességét sem, de a magyar átlag hivatalosan 13 cm, ennek ellenére itt körülbelül mindenki 16-ot ír általában.
Nekem speciel 18 évesen, 14cm, amit én nem érzek kicsinek, mégis azonnal rávágja ezen az oldalon mindenki, hogy az.
Ezek most akkor kamu válaszok, vagy tényleg szinte mindenkinek 16 vagy afeletti? 💀
Akkor mit szóljak én ?
Nekem csak 11 cm teljesen merev állapotban .
Nekem 16,8cm volt aki határozottan 17 nek mérte. Ennyi van, kész. Meg is mérheted, de képet nem küldök róla.
Ja, és felállítani nem lesz könnyű, most szólok 😁
Szánalmas, hogy a farokmèret mèregetès ennyire megy ebben a nyomi országban.
Nem mindegy kinek mekkora?
Minden farokkal lehet gyereket nemzeni!!
Ha ez nem így lenne, már rég kihalt volna az emberiség!!
Sok csaj megjátsza magát, hogy neki csak a nagy méret a jó!
Arra kíváncsi lennèk, hogy az ilyen felfogàsù csajokat mekkora farokkal csinàlta a világra az apjuk?
Mert ha az anyjuk válogatott volna a méretekben, minden bizonnyal nem születtek volna
meg!!
A fiùk is állandóan a farokmèrettel jönnek.
Mi van ebben az országban?
Ennyire sok a kisebbségi komplexusban szenvedő és frusztràlt ember?
-Zavarja az, hogy alacsony.
-Nincs megelégedve a farokmèrettel.
-Nincs megelègedve a nő a mellmèretèvel.
-Testalkattal sokaknak problèmàja van.
És mindezek mellé csapòdnak az olyanok, akik rà is tesznek egy lapáttal azzal, hogy megszòljàk a másikat a testalkat miatt, a kinèzetèvel, testi adottságai miatt.
Ennyire elégedetlen a magyar önmagával és ennyire megy a másik kritizálàsa?!
A magyar népnèl negatìvabb, elègedetlenebb, önzőbb, kritizàlòbb nép nincs ezen a földön!
Ez rám is és rád is vonatkozik, aki most olvasod a soraimat.
Lehet lepontozni, de nálam az azt jelenti, hogy bizony fáj számodra az igazság.
7-es!
Maradjunk annyiban, hogy amit írtál az nem az igazság, hanem a te véleményed. Mindenhol hasonló a helyzet, ezt abból is láthatod, hogy mindenhol vannak plasztikai műtétek és nem a magyarok járnak oda.
A farokmérettel sem "állandóan" jönnek, ugyanúgy felmerül, mint bármilyen más téma és szintén minden országban van erről statisztika.
Nekem egyébként 18körüli, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!