Tudtok olyan animét amiben a főszereplő átkerül egy másik világba, és a másik világban mindenkinèl hatalmasabb varázsereje van?
Figyelt kérdés
Példának mondanám:
Isekai wa smartphone to tomo ni
Familiar of Zero
Most ez a kettő jutott eszembe csak.
Előre is köszönöm a válaszaitok.
2018. júl. 8. 22:09
4/11 anonim válasza:
No game No life, itt nincs varázserő, de mindenkinél tehetségésebbek, abban a világban ahova kerűlnek. Szerintem egy próbát megér!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a mondaiji-tachi-t már láttam de azért köszönöm. A no game no life -ot is ismerem de még nem.néztem végig. Azt hiszem olyan... 6odik résznél járok. A sword art online -t is ismerem, nemrég kezdtem el nézni és az első évad 12.részénél tartok. Köszönöm kommentjeitek!
2018. júl. 12. 03:32
7/11 anonim válasza:
Ajánlom nézd meg ha még nem láttad a Log Horizon-ot nagyon jó és a kérdésedbe is beleillik
8/11 anonim válasza:
Kyou kara maou
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
9/11 A kérdező kommentje:
ezt a 2-t is ismerem. a kyou kara maou -t làttam és az isekai maou -t is nézem minden csütörtökön.
2018. szept. 11. 22:09
10/11 Gamer4545 válasza:
Én szinte mindett láttam, szóval nehezen találok hozzám hasonlo animéket sajna, nekem is pont olyanok tetszenek amilyeneket te keresel kérdező, meg amiben varázs igét használnak meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!