Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért élveztem el mikor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élveztem el mikor nem is élveztem?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. Decemberben volt egy alkalmi randim egy izmos jófelépítésű fiúval. Ő jött hozzám. Eredetileg csak orál lett volna de anált is akart. Nem akartam. Erre lefogott és... Ezt mind akaratom ellenére tette. Most nem mennék bele miért hagytam, stb. Ennél sokkal jobban felkavar egy dolog azóta is.

Ugyanis bár nagyon fájt és közben kb sírtam én elélveztem közben. Azóta is ha pl masztiztam (volt 3x azóta hogy maszturbáltam) minden élvezés felidézte ezt. Miért mentem el mikor nem élveztem? És magamnak se merem bevallani, de óriási orgazmusom volt.

Egyszerűen felkavar hisz nem élveztem. Értitek mi a bajom?

2024. jan. 31. 14:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%

Hol itt a gond?

Dugassad magad izmos jóképű és erőszakos pasikkal,ahogy nagyon sok fiatal is teszi.

Hogy utána itt értetlenkedjen és panaszkodjon - a semmiért ...

2024. jan. 31. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Miért vagy bunkó vele?
2024. jan. 31. 14:53
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Mert a prosztatát stimulálta és ez nem függ össze azzal, hogy élvezed vagy sem.

Sajnálom, hogy ilyen történt veled. Ez erőszak. Fel is jelentheted, de ha ezt nem akarod, megértem.

Ha szükségét érzed, ne félj segítséget kérni akár szakértőtől is.

2024. jan. 31. 15:02
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy a hármas is írta lehetséges, hogy prosztata orgazmusod volt. Ahhoz nem szükséges az, hogy élvezd, ráadásul erőteljesebb orgazmust is okoz.
2024. jan. 31. 15:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Értem. Csak az a bajom hogy a jó egy Nagyon rosszal…
2024. jan. 31. 17:43
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Az a kérdés , hogy újra átélnéd-e ?
2024. jan. 31. 18:06
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Alkalmizó melegként szokd meg az ilyesmit :(
2024. jan. 31. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez nagyon jó lehetett. :D

Nem lett neki olyan? Mivel gondolom nem csinált beöntést.

2024. jan. 31. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A testi történés különválhat az agyi-érzelmi történésektől. Ennek ellentéte az olyan orgazmus, aminél nem történik ejakuláció.
2024. jan. 31. 19:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az hogy minden alkalommal amikor egy meleg férfi kiírja ide az oldalra hogy megerőszakolták, a legtöbben úgy tesznek, mintha ez egy semmiség lenne, sőt, egyesek szerint még "jó" is??? Teljes "kultúrsokk" nekem ez, biztos azért nem értem, mert nő vagyok.
2024. jan. 31. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!