Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan szex kalandban részetek, amiről először azt hittétek jó lesz, de végül nem élveztétek?
Volt igen. Nagyon jó és érzéki szex után elkezdett bőgni,hogy jaj mit tett.Akkor derült ki,hogy nős...
Ott ült a padlón,meztelen,kezében az esküvői képpel és bőgött - 34 évesen.Előtte meg tépte le a ruhámat szinte...
Uhh sajnálom 3., ez nagyon durva és gonosz volt a partneredtől 😔🤬
4. hát sajnos ez az ő sara viszont, elfolytja a vágyait és önmagát elnyomja, ez lesz a vége...
Köszi a válaszokat, bár inkább olyan estre gondoltam, hogy maga az aktus nem volt jó, nem élveztétek, pedig azt hittétek jó lesz, tetszett a partner.
Miközben szopott elélvezett kb 2 perc után majd mondta nem tud tovább szopni. Bosszantott de elfogadtam.
A másik meg elkezdett szopni és félbehagyta mert az exe jutott eszébe :D
Amikor még egyetemista voltam, volt egy néger szaktársam, legnagyobb meglepetésemre szembe jött Tinderen, jobbra húztam, és match lett.
Még aznap rám írt, elkezdtünk beszélgetni, nyilván én is kíváncsi voltam arra, hogy milyen egy négerrel lefeküdni, szóval nagyon vártam, hogy végre felhívjon magához, amikor viszont megtörtént a szex, csak egy sima szex volt, nem volt benne semmi különleges.
Fejben sokkal magasabb polcra helyeztem, merthogy fekete, biztos jobb lesz, különlegesebb, de mivel ugyan olyan volt mint bárki mással, ezért csalódásnak éltem meg.
Ilyen amikor valaki felül a sztereotípia vonatra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!