Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudnék több pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék több pasinak tetszeni? Mit kellene tegyek? Sajnos nagyon sok alkalmim 1 alkalmas lett... Es akkor ok tan nagyon elveztek de nemkelletem nekik 1 alkalom utan.?

Figyelt kérdés
Vannak fetiseim, mindenkivel.kozoltem de inkább nem ismerteka(fisting es pissing)fogalmst hogy mi is ez kiabrandulnak... Pedig teljesen kivagyok mosva es maximalisan msgamat adom.
2023. szept. 3. 03:52
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
91%
Feküdj vissza, Pistu!
2023. szept. 3. 05:31
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Lehet olyanokkal kéne eleve ismerkedned, akiket a fisting meg a pissing érdekel. A pissel nekem sincsen bajom, sőt szeretem is, de a fisting nekem kicsit durván hagzik, ugyan sose próbáltam, de nem is vonz.
2023. szept. 3. 05:49
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem tetszik, írj!
2023. szept. 3. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én dolgom, de szerintem inkább célszerű lenne egy tartós partnert keresni tucatnyi alkalmi helyett. Ne több pasinak akarj tetszeni, hanem próbáld megtalálni a hozzád illőt!
2023. szept. 3. 07:57
 5/7 Jani Belucci ***** válasza:
91%
Most tényleg az a bajod, hogy az alkalmi szex alkalmi szex? Talán ha nem b@szással kezdenél mindenkivel. Ez ilyen Sipka Dávid szintű szellemi mélység.
2023. szept. 3. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Hímringyó!
2023. szept. 3. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tanulj meg értelmesen és helyesen írni, aztán érdeklődj a szex után!!!
jún. 12. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!