Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van valami olyan külsőleges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami olyan külsőleges dolgotok ami miatt nem mertek ismerkedni mert tartotok tőle, hogy mit fognak majd szólni hozzá?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen csak a melegekre vonatkozik ez, de én az vagyok ezért ide írtam ki.

Nekem személy szerint ekcémám van amivel már voltam dokinál, de egyszerűen nem találok rá megfelelő gyógyírt, így idöröl időre kijön rajtam. Van amikor durván, van amikor meg semennyire sem. És a körmeim se valami gyönyörűek ami az emlitett sologhoz kapcsolódhat, de erre se kaptam még igazi választ orvostól. Nem higéniai dolog ez, mert odafigyelek magamra, nem hanyagolom el magam, de ennek ellenére nem találok ezekre a dolgokra megoldást. Aztán mivel mindig írja mindenki hogy igényes legyen az ember mert hát elvárás (nekem is egyébként) akkor mindig az jár a fejemben, hogy na ha rosszabb napokon meglátná akkor biztos azt gondolnák hogy leprás vagyok aztán szépen le lennék pattintva. Sokmindent kipróbáltam már, de eddig nem segített semmi. Így többek között ezért sem merek igazán ismerkedni. Korábban volt már rövid randizós kapcsolatom, de ebböl a szempontból nem igazán segitett az önbizalmamon.

Van aki hasonló helyzetben van?

2024. jan. 30. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szőrös vagyok, mindenhol, teljes testfelületen. Nem mondom, hogy gátol, de eléggé feszélyez.
2024. jan. 30. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kis farok.
2024. jan. 30. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyák, sárgásak a fogaim, pedig mosom őket rendesen. Egy csomót kéne költenem rá, hogy vállalhatóak legyenek. Mosolyogni nem is merek. 🥹
2024. jan. 30. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sem a kis farok,sem a sárgás fog nem olyan,ami egy embert értéktelenné tesz !

Le kéne már a földre szállni és nem olümposzi isteneket keresni és várni...

Könnyen meglehet,hogy a kérdező, a 2-es,vagy a 3-as emberileg sokkal különb,mint a villogó mosolyú szépfiúk!

2024. jan. 30. 16:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Az említett dolgokon kívül a külsőmmel nincs különösebb bajom, kaptam már többször is dicséretet hogy jóképű vagyok. (Egyszer Tom Hardyhoz hasonlítottak 😆) Viszon ezek a dolgok amik feszélyeznek napi szinten ott vannak elöttem, ránézek reggel a kezemre látom, belenézek a tükörbe ott van. És mlg ha nem is annyira feltűnő, akkor is kiszúrja a szemem és zavar. Elég szégyenlős vagyok (kisgyerekként is az voltam már) és ez eléggé rásegít. Plusz a korábbi elutasítás se segitett rajta, akkor sem ha amugy nem ezen külsöségek miatt utasitottak el.

Próbálom elnyomni ezeket a dolgokat és magabiztos lenni, de akkor is ott motoszkál a gondolat az agyamban. Főleg amikor jobban kijön rajtam.

2024. jan. 30. 16:50
 6/9 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Régebben tele voltam ilyen gondolatokkal. Túl ragyás a hátam, hogy nézek már ki fogszabályzóval, túl sovány vagyok, be van esve a mellkasom, nem vagyok jóképű. Aztán mikor elkezdtem huszonpár évesen aktívan randizgatni, rájöttem, hogy ami nekem hatalmas szépséghiba, azt más nagyjából lesz4rja. Full fals képem volt magamról. Aztán jöttek sorban a pozitív megerősítések. Most meg már, hogy kifejezetten teszek azért, hogy a lehető legjobban nézzek ki (előnyös öltözködés, frizura, szakáll, edzés) rájöttem, hogy sosem volt velem probléma, alapvetően egy relatíve vonzó srác vagyok, csak elhitettem magammal, hogy ez másképp van. Külsőre is rengeteget lehet változni, de mentalitásban mégtöbbet.
2024. jan. 30. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy durva fogágybetegség miatt az összes fogam implantálva van .
2024. jan. 30. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg több dokit meg olvass mert sok oka lehet. Pl stressz is. Hátha eltünne ha más kezeli máshogy. Merj több dokit kipróbálni. Nem volt ilyen baron de Ezt tenném mert tuti van megoldás.
2024. jan. 31. 00:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos igen. Nekem pikkelysömöröm van a fejemen a hajvonal mentén, fülek mögött és pár folt az arcomon. Elég látványosan vörös és a felbőrön levő ráadásul hámlik, olyan mintha megakorpásodásom lenne. Most étrendcsere mellett van olyan állapotban, hogy el merek menni otthonról sapka nélkül de csak a Spárba. Az ismerkedés felejtős, pár grinderes negatív beszólás miatt nem is vagyok fenn semmi randiappon sem, úgy vagyok vele, hogy már nem érdekel a dolog. Míg próbáltam ismerkedni, mindig megkaptam azt a bizonyos tekintetet, tudod amikor keresik a fejükben, hogy most milyen indokkal húzzanak el a randiról, anélkül, hogy bántanának. Le a kalappal, mert legalább eljöttek. A legtöbben felszínesek vagyunk ez az igazság. 32/f
2024. febr. 1. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!