Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet olyan melegekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan melegekkel ismerkedni, akik nem csak a szexre hajtanak?

Figyelt kérdés
jan. 19. 23:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Szinte napi rendszerességgel rinyálnak itt is, hogy mivé lett a meleg világ, mindenkinek csak a fasz kell (mindig így volt, nem változott semmi), valamelyikre írj rá.
jan. 19. 23:52
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Az egyik rinyáló vagyok , aki nem szexmániás.De inkább rinyálok, mint időpontot kérek a Mária utcába....
jan. 20. 04:09
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

40 folott barhol

Fiatalok csak a dugasra mennek

jan. 20. 04:31
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
merre laksz?
jan. 20. 05:56
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Pl. itt. 43 éves vagyok.
jan. 20. 06:09
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Kapcsolatot szeretnék,más nem érdekel:)

F/55

jan. 20. 06:14
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Remélem sikerül:)

jan. 20. 07:19
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
En is a “rinyalok” taborat erositem. Az, hogy mindenkinek csak a fasz kell, szerintem kicsit serto es lekezelo. Pont ezert utalom, ha altalanositanak es a kalap ala vesznek, mert en nem vagyok ilyen. Kedvencem mikor elso talalkozas utan bociszemekkel neznek, hogy kulon megyunk haza es esik le neki a tantusz, hogy ebbol nem lesz szex. Mondanom sem kell, hogy ezeket az embereket azota se lattam. Verig vannak sertve, hogy nem fekudtunk le. En meg verig vagyok, mert ide jutottunk…
jan. 20. 08:21
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Bár én 40 fölött vagyok,de azzal nem értek egyet ,hogy a fiatalok csak dugásra mennek.A nagy részük igen,de van azért olyan is aki nem.Nyilván fiatal korban szeretnének mindent megélni amit csak lehet.Az tény hogy az idősebb korosztály már megfontoltabb.Azért itt sem mindenki.A másik tényező ami nagyban befolyásolja az ismerkedést ,és legalább annyira mérvadó az az igények ....Manapság nagyon sok az irreális igénytámasztás a másikkal szemben.Sőt van amikor már -már nevezhetjük nem korrekt igénytámasztásnak is.
jan. 20. 08:25
 10/16 Jani Belucci ***** válasza:
87%
Nem tudom miért hiszik azt itt sokan, hogy a szexualitás és a romantika egymással ellentétes dolgok. Mindkettőre nyitottnak kell lenni, különben kicseszel magaddal. Párommal úgy jöttem össze, hogy átmentem hozzá egy keményebb bdsm b4szásra, aztán utána elkezdtünk beszélgetni az ágyban. Úgy jöttem el tőle, hogy már rózsaszín ködben úsztam. Azt éreztük mindketten, hogy nem akarjuk elengedni a másikat. Aztán több randi után be is bizonyosodott, hogy ő az akit keresek.
jan. 20. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!