Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan melegekkel ismerkedni, akik nem csak a szexre hajtanak?
Figyelt kérdés
jan. 19. 23:16
11/16 anonim válasza:
És ha heterok gyereke kérdezi hogy találkoztak azt mondta neki az apja képzed kicsim anyád k**va volt de egy alkalom után velem maradt
Szoval ott is vannak ilyen helyzetek
12/16 Jani Belucci válasza:
#11: Nem aszerint élem az életem, hogy majd egy hipotetikus helyzetben mit fogok mondani egy talán gyereknek.
13/16 anonim válasza:
Imádom hogy ennyire prűd sok ember itt, aztán nem jutnak vele semmire xd
14/16 anonim válasza:
Nem egyertelmu szamomra, hogy a tobbiek prudek, vagy ti vagytok kozonsegesek:DDD
15/16 DominikX válasza:
Jah a 40+ mar párkapcsolatot szeretnének, de gondolom azért ők is b.sztak 20-40 között össze vissza, mint a nyulak, csak most kell hirtelen kapcsolat 😅
Amúgy szerintem sok fiatal keres párkapcsolatot, csak aztán valami ok miatt nem jön össze, elhal a kommunikáció stb.
Én pl. Fél éve szakítottam a párommal szóval most csak egyedül vagyok magamnak, aztán depizek. Majd ha úgy érzem, hogy már rendbe jöttem lelkileg majd akkor elkezdek ujra keresni.
26/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!