Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek meddig tart felkészülni a passzív szerepre?
Figyelt kérdés
Nekem kb egy órahossza mire kimosom magam és biztos vagyok benne hogy tiszta vagyok2024. jan. 24. 14:12
1/9 anonim válasza:
Legtöbbször aktív vagyok de ha a másik térfélen vagyok akkor én már előtte nap úgy is étkezem akkor
3/9 anonim válasza:
Felkészülni!!! XD
Ez aktívként nálam úgy megy hogy akkor esek neki a barátomnak mikor kívánom és látom rajta is hogy akarja. Nem szoktam kérni soha hogy külön mossa ki magát. Időnként "olyan" lesz de ez előfordulhat akkor is ha alaposan kimosta magát. Teljesen elveszi az élvezetet már a tudat is hogy szexre fel kell készülni. A spontán szex a legjobb. Mi mindketten azt szeretjük.
4/9 anonim válasza:
Nálam kiderült hogy
Tej allergiás vagyok,az óta
Egyáltalán nem fogyasztók
2-3perc max a kimosás.
Előtte 20perc is volt mire biztonságosnak éitéltem meg a dolgot.
5/9 anonim válasza:
Semeddig, Csupasz a fenekem, és annyi.
6/9 anonim válasza:
Még nem volt baleset anál szex közben. A fisthez viszont én is kimosom magam.
7/9 anonim válasza:
Semeddig. Többször volt már csokis a farkam, de szerintem ez hozzátartozik. Én még szeretem is a látványt. Utána meg mindketten lefürdünk, és probléma elintézve.
8/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges és néhány perc alatt törlőkendővel is ki lehet tisztítani. Emellett állandóan ennyi időn át kimosni bitangul nem egészséges.
9/9 A kérdező kommentje:
Döbbenet,és egyben elszomorító a legtöbb vàlasz,hogy ennyire igénytelen emberek vannak!
2024. jan. 28. 04:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!