Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan, hogy állásbörz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy állásbörzén csak azért mentél oda egy pasihoz egy standon, mert bejött?

Figyelt kérdés
Ha igen lett belőle valami? Nekem volt egy storym, ott elég nyilvánvaló volt, hogy a srác egy dugható passzív (seggénél fullra feszülő farmer), így szépen megmondtam neki, hogy szívesen csinálnék vele dolgokat és munkája után simán taliztunk és megdugtam...
2024. jan. 24. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan, hogy azért mentem oda hasonló helyen, mert bejön, de nem mertem így leszólítani senkit se még.
2024. jan. 24. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
A skinny farmerek elég feszülősek és nekem is van olyanom. Mégis férfias aktív vagyok.
2024. jan. 24. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
A tesóm mindig magával visz a cége éves kiállításra és vásárra mert meggyőződése,hogy mióta visz magával sokkal több a megrendelése
2024. jan. 24. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kabalatesó 😂

2024. jan. 24. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de nem állásbörzén. Anno, egy Telenoros ügyintézo srácnal jelzett a radarom, hogy egy cuki kis passzivnak tünik, és így is volt. Beazonosított a rendszerben és ott volt elotte minden elérhetöségem. Rám is írt utána még aznap...
2024. jan. 24. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Telenoros-😅

Szerintem Nincs meleg vagy biszex, aki valóban él szexuális életet és nem kavart volna velük.

2024. jan. 24. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Itt az ideje szolgáltatót váltanom😆.
2024. jan. 25. 06:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az a legjobb, ha már a nevedet is megkapja😄
2024. jan. 25. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!