Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudsz bocsájtani olyannak aki az "életedre tört"?
Ismerek egy srácot, aki nem tudta elfogadni magát hogy meleg/biszex.
Segíteni akartam neki de rosszul sült el, mindenkinek elmondta hogy ráírt egy homokos. Nem tudta hogy én vagyok, hogy ismerjük egymást. Szóval megbeszéltem vele egy találkozót ahol felfedem magam előtte. Tettem volna mindezt tényleg jó szándékból és mert szimpatikus volt a srác, szerettem volna Vele barátkozni. De egy komolytalan 20 éves volt még aki elmondta a haverjainak hogy ráírt egy homokos. Szóval meg lett beszélve a találkozó egy kihalt Lidl üzlet elé a parkolóba késő estére. Ahova nem egyedül jött hanem hozta a haverjait is akik rendkívül szórakoztatónak találták a dolgot és végig hahotázták amikor megtudták ki vagyok.
Én is hibáztam hisz nem tudta kivel találkozik de ő is amikor nem egyedül jött ahogy meg lett beszélve.
A lényeg a lényeg eltelt már kb 4 év az eset óta és én azóta se tudtam megbocsájtani.
Amikor meglátom valahol legszivesebben nekimennék. Családi cégünknél dolgozik ráadásul így időnként találkozom vele de igyekszem elkerulni. Rólam mindenki megtudta ő meg azóta is barátnővel takarózik. Meleg közösségi oldalon láttam meg Őt akkoriban és sikerült kétszer majdnem az insta nevevel fent lenni így tudtam hogy Ő az. Persze gyorsan törölte magát így ekkor döntöttem el hogy segítek neki. De mint írtam fentebb teljesen rosszul sült el egy remalom lett az egész helyzetből. Vidéki kisvarosrol van szó egyébként ahol elég homofób a társadalom elég sok lenezo lekezelo nézést és viselkedest kapok azóta. Persze tanultam az esetből és rajottem mekkora hulladék a legtöbb ember és melyik az a társadalmi réteg amelyiket ne engedd közel magadhoz.
De a lényeg a lényeg a csávó azóta se tud leallni. Úgy védi magát hogy rólam beszél mindenkinek a mai napig. Tűröm mert nem tudok mit csinálni a helyzettel és nem akarok Vele egy büdös szót se beszélni már. Csak idegesítő a helyzet. Költözesen mindenképp gondolkodom de itt mégis csak arról van szó hogy hogy lehet ezen túllépni anélkül hogy nekimnenél ha akárcsak egy szót is hozzád szól? Mert szó szerint megy fel bennem a pumpa ha akárcsak távolról meglátom. Pszichológust ne említsétek mert csak néztek hogy ilyen "apró" ügyön énem tudok túllépni.
Én 30 vagyok már ő 24 vagy 25 éves. Azt mondják kezd benoni a feje lágya de ez engem már hidegen hagy. Valaki volt hasonló helyzetben?
En azt se ertem hogy lehet talit szervezni egy idegennel este sotetben kihalt helyen?!
Annak orulj hogy nem vertek meg
Ez nagyon gané dolog volt részéről. Nőkkel takarózik is, ráadásul nemcsak nőkkel hanem homofóbiával is.
Egy alfahímes kamuprofillal törbecsalnám, aztán mikor küldi magáról a képeket meg a beszélgetést elküldeném a "barátnőinek".
Ja és ha már lebuktál nyugodtan híreszteld, mond el őszintén mit tett veled.
Az meg a minimum lenne hogy ezekután kivágnám a családi cégtől.
Az ilyenek miatt nem kuldok arcos kepet neten. Semmi jogod nem volt arra, hogy “segits” neki (foleg, hogy ha jol ertem tr sem voltal nyiltan meleg). Felnott ember eldonti, hogy mit szeretne. Semmi szukseg random emberek segitsegere.
Irod, hogy nem is akartal szexet vele. Aham. Biztos azert mentel oda este es kihalt parkoloba talalkozni vele.
Szerintem csak hulyeseget csinaltal, erzed is ezt es az internet nepetol varsz visszaigazolast, hogy nem veled van a baj. Hat arra varhatsz.
25
Te aztán biztos belelátsz más emberek fejébe, ki miért akar pont egy olyan helyen találkozni mint egy kihalt parkoló. Egy természetfelettivel van dolgunk ahogy látom.
És ahogy mondani szokták mindenki magából indul ki. Neked lehet egy parkoló jó hely egy pippantásra, mások ennél igényesebbek.
De mint írtam ilyen szándékom nem volt.
Azt meg ne akard már megmagyarázni hogy tok okés ha odahívjuk a suttyóbarom haverjainkat hogy fedezzük saját magunkat.
Halottam ilyenekről
Annyira elnyomják magukba a dolgot vagy szégyellik hogy netről találkoznak meleg srácokkal aztán a talin megverik hogy levezessék a feszültségüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!