Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tört már rátok sírás a másik meztelen testének első alkalommal történő megpillantásakor?
Figyelt kérdés
Nem az első barátom, nem is vagyok különösebben érzékeny,mindenen sírós típus, azonban ahogy megláttam teljesen meztelenül, önkétlenül is sírni kezdtem boldogságomban, hogy egy ilyen szuper testű férfi a párom.2020. nov. 21. 16:48
2/7 Noren1989 válasza:
Fél óràja még az első csók okozta nàlad ugyanezt...
3/7 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam ki.
2020. nov. 21. 17:01
4/7 anonim válasza:
Én elég érzékeny típus vagyok (nő), de ilyen miatt az életben nem sírtam. Szerintem ez kissé beteges. Szex után már sírtam, gondolom a hormonok.
6/7 anonim válasza:
Jah amikor jó a szöveg és nagy az önbizalom aztán amikor a lekerül a ruha azt látom hogy aprócska, van hogy bőgni tudnék 18L
7/7 anonim válasza:
Rám férfiként igen, de sajnos nem a gyönyörtől. Olyan nőtől, akitől semmit sem akartam, csak rámnyomult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!