Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Újra felszinre tört dolognak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra felszinre tört dolognak mennyire van értelme?

Figyelt kérdés

Még néhány éve középsuliban, volt egy haverom akivel kezdetben csak kivertük egymásnak, majd szexeltünk is, természetesen teljesen titokban éltük meg ezt az oldalunk. Én nagyon élveztem minden alkalmat. Amikor egyetemre mentünk megszakadt a kapcsolat mert ő másik városba messze ment. Engem ez rosszul érintett eléggé, kb olyan volt mint egy szakitás mivel (magamról tudok beszélni) nekem ez több volt mint egy szimpla barátság extrákkal, én többet éreztem.

Mindketten biszexek vagyunk, többször láttam hogy van barátnője, nekem is volt középsuli után.

1 hónapja visszaköltözött haza és a hétvégén találkoztunk. Végig dumáltuk az estét meg ittunk egy kocsmában. Később pedig újra lefeküdtünk.

Mindkettőnknek volt azóta azonos nemű partnere is. Bennem ez az alkalom olyan nosztalgikus érzést idézett fel amit nem szeretnék elengedni és szivem szerint felvetném neki hogy ezekből a baráti összejövetelekből több is lehetne. Csakis vele tudnék sráccal elképzelni bármi többet mint barátságot extrákkal, de nem tudom hogy ő hogyan gondol kettőnkre.

Félek rákérdezni mert lehet utána teljesen elutasitó lesz, vagy amit egyáltalán nem szeretnék lehet el is zárkózna előlem.

Mit tegyek szerintetek? Elmúlhat ez az érzés?

25/f

2023. szept. 28. 12:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem vsz.

Érdemes tisztázni a dolgot, bármi is legyen.

2023. szept. 28. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!