Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme valamin gyakorolni a szopást?
#1, írta a tökéletes választ, de ha neked az nem jön be, akkor énrajtam.
És, hogy miért, mert amíg te gyakorolsz, addig én élőben tudom mondani, hogy miolyen, amit csinálsz, hol és hogyan lehetne jobb, meg ilyenek....s így mindketten jól járunk :)
Én is szopnék f@szt, kérdező, több mindenene gyakoroltam, és egész más pl a saját bőrömet nyalogatni, a farkam hegyét megnyalni (sajnos nem tudom bekapni), mert ez nekem teljesen renben van, és még a szilikonos anyagok is elfogadhatóak számban (hosszúkásakat próbáltam már).
De amikor zöldséget szopok, vagy műanyagot, fémtárgyat, akkor viszont öklendeznem kell. Szerintem utóbbiakat ne próbáld, mert ha téged is öklendezésre ingerelne, akkor azt hinnéd, hogy esetleg más lehet a farok a szájban.
Amit szopok, az anyaga nekem nem mindegy. A bőr, hús (pina) nekem kínánatos nyalni-szopni. Más nem nagyon.
A szopáshoz és dugatáshoz nekem viszont gyengédség kell a partnertől, és bizalmi alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!