Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magnumba szerintetek mikor érdemes elmennie egy fiatal szűz srácnak?
Hát figyelj. Én is holnap megyek először.
A terv hogy odamegyek, bemegyek az emailben kapott ingyen belépővel. Megnézem bejön-e. Ha nem akkor indulok haza, ha bejön akkor maradok. Szerintem ezt nem kell túlbonyolítani. Csak nem zárnak be.
25/passzív.
2, inkább próbálkozhatnánk egymással…
39/aktív
Biztos egy ismeretlen totál kiéhezett jó eséllyel kissé szottyadt 40 pluszos faszival akarod elveszíteni?
Ilyen helyeken erre van a legnagyobb esélyed..
2-es vagyok. Köszönöm a lehetőséget a 3-asnak aki felajánlotta. De kicsit már elegem van az online ismerkedésből, mert mindig mindenki kihátrál. Rendes tőled, de azért akarok a magnumba menni mert ott tudom ha lesz valami, és nem húzzák-halasztják, hanem azonnal látom kivel lenne valami, ők is azonnal látnak engem. Nincsenek a felesleges játékok a beállított meg retusált képekkel, "arcot nem küldök" a "Van helyed? - van de csak szerdánként 11:20-tól 12:50-ig. Most mé nem jó az időpont? Nem tetszem vagy kamus vagy?" meg a többi.
Odamegyek ma délután. Ha tetszik tetszik, ha nem, eljövök. Nekem ez egy próbát megér.
Az biztos, hogy a meleg szaunákban nincsenek kamusok. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor lesz szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!