Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen sráccal vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 21 éves passzív vagyok (igaz, hogy nem voltam még senkivel, de a passzív szerep sokkal közelebb áll hozzám mint az aktív).

Én eléggé gátlásos vagyok a kinézetemmel kapcsolatban. Én már rengeteget lefogytam, de még mindig van mit ledobnom, viszont sokan azt mondják, hogy nem nézek ki annyi kgnak ahány vagyok, ami az miatt van, hogy a súlyfelesleg elég szépen oszlik el rajtam.Hasam már nem nagyon van viszont vastagag a combjaim és a fenekemben is van plusz. Az arcomról, azt szokták mondani, hogy ilyen aranyos baba arcom van (de nem pufi). Továbbá én szeretek nöi (bocsi, nem tudok hosszú ü-t és ö-t írni) higiénia termékeket használni (pl. sampon, arckrém, parfüm,stb.) Én ezek miatt eléggé félénk vagyok és nem is merek közösségbe nagyon menni, mert nem tudom, hogy reagálnának.

Titeket a felsorolt dolgok nagyon zavarnának?

2024. jan. 17. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

A női termékek alatt mit kell érteni - intim mosakodó vagy test-, bőr-, hajápoló szereket? Illatosított vagy illatmentes?

Nálam az illatosított lehet gond, viszont ez a MÉRTÉKtől függ, nem mástól.

Ami a fogyás illeti MOZOGJ!!! A mozgás csodát tesz. Napi egy óra gyaloglás (lehetőség szerint szabadban, vagy nemforgalmas városrészen) a mozgólépcső és a lift használatának teljes mellőzése és olyan szép feneked és combod lesz, hogy egész nap rajta akarsz majd ülni. 😜

Kaja: a koplalás az egy alattomos hízókúra! Helyette töltsél el tálálkozást segítő appot, hogy melyik kajában mennyi energia (kalória van). Életkor, magasság, nem szerint megadod az adatokat az meg megmondja, hogy mennyi a Te napi szükségleted. Annyit vigyél be - se többet SE kevesebbet!!! és jó lesz.

A gyaloglást kiegészítheted alap tornagyakorlatokkal, esetleg futással, kocogással - a tested hálás lesz érte.

Ezzel remekül kordában tudod tartani a súlyodat és az alakodat anélkül, hogy valamilyen szélsőség irányába kitérnél.

Ja és a legfontosabb: folyadék=víz! Lehetőleg mentes mert a bubis felfúj és puffaszt. 💨

2024. jan. 18. 08:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a másik két választ is! A bubis italokat nem is szeretem és én nagyon sokat szoktam gyalogolni. Sokszor 16 km-t naponta, mert a városban mindenhova gyalog megyek.
2024. jan. 18. 09:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Ami a termékeket illeti, én szeretem az illatosakat:-/
2024. jan. 18. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavarna, de túl fiatal vagy és még túlságosan érdekel ki mit gondol rólad! Ne kínozd, ne éheztesd magad! Szerintem egyenlőre az önelfogadásra kéne koncentrálnod! :)
2024. jan. 18. 11:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi!:-)
2024. jan. 18. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát ez nekem nem jó.
2024. jan. 18. 17:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi!
2024. jan. 18. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:

A súlyfelesleg és a vastag combok egyáltalán nem zavar zavar, hogyha nem vagy puhány és van valami izom is rajtad ami formát ad. (Guggoljál sokat és csinálj kitöréseket.)

A női parfüm és a piperkőcség zavarna, nekem nem tetszenek a feminin srácok.

jan. 30. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!