Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan sráccal, aki jóban van az exével és együtt is él vele?
Illetve ha ez rendben van, akkor költöznél oda, és nem zavarna téged az ex jelenléte?
Ebben az esetben rólam van szó. Exemmel békében váltunk el, és hamarosan kifogják tenni a szobából amit bérel így azt beszéltük hogy mivel egyikünk fizetése sem nagyon elég ahhoz hogy külön lakást vegyünk ki ezért kiveszünk valami 2-3 szobás panelt, és lakótársakként élünk tovább.
Arra gondoltam, hogy ha összejönnék valakivel akkor ezt hogy viselné vajon? Hogy együtt élek az exemmel, és mivel nem akarom cserbenhagyni ezért nem is költözök tőle külön, lakótársam marad.
Mi volt a tapasztalat? Az ex volt féltékeny az új párodra, vagy a párod volt féltékeny az exedre?
Biztos,hogy nem jönnék össze vele így.
Majdnem hasonló történt velem, abba is lelkileg megzakkantam. Soha senkivel ilyenbe nem mennék bele,még ha annyi is lenne a kapcsolatnak.
Nekem,nem lenne problémám vele mert az exem a barátom.
Nem vagyok féltékeny típus sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!