Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha összejönnetek egy sraccal es mar egy ideje együtt vagytok vele es elmondana nektek, hogy regebben egy hazibuliban kiverte egy fiu baratjanak hogy reagalnatok?
Figyelt kérdés
Mit mondanatok neki? kort is irjatok legyszi.2020. ápr. 27. 16:47
1/8 anonim válasza:
Semmit, régen volt még mielőtt össze jöttünk volna. Amíg nem csal meg addig nincs baj.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lány elmesélné cserébe, hogy ők mit tettek a barátnőikkel hasonló helyzetben :)
5/8 anonim válasza:
Semmit, rég volt, előttem volt, elmondta - inkább köszönném a korrektségét hogy elmondta.
Azért persze óvatosan... ez homofób, prűd lány lehet kiakadna, de gondolom egy konzervatív nővel amúgy sem találnád meg a közös hangot.
6/8 anonim válasza:
Nem reagálnék túl jól. Nem biztos, hogy emiatt rögtön szakítanék vele, de az tuti, hogy csalódnék, és simán lehet, hogy elég hamar ki is ábrándulnék.
7/8 anonim válasza:
Én meg 4. osztályban csókolóztam egy másik lánnyal, naés, amíg a nők is bejönnek neki felőlem oké.
8/8 anonim válasza:
Semmit, semmilyen negatív reakcióm nem lenne. Valószínűleg meglepődnék, de nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!