Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal, akinek cisztás fibrózisa van?

Figyelt kérdés

Ez egy nem fertőző, genetikai betegség, ami jelentősen lerövidíti az életet és kihatással van az életminőségre.

Mikor kellene ezt az ismerkedés során elmondani? Úgy hogy esélyt is kapjak, de nyilván fair is legyen a másik féllel?

2022. máj. 21. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Komoly kapcsolatot nem kezdenék. Minek? Hogy ha meghalok, csak szenvedjen a másik...
2022. máj. 21. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy össze ha tetszik és szeretem. Ne azonnal de az elején :)
2022. máj. 21. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

#1 Először is az hogy valamikor meghalsz nem jelent semmit, az utcán is elüthet az autó bárkit mégse alapozhatunk erre. Ha jól látom ezzel a betegséggel az átlagéletkor 36 év és növekszik folyamatosan. Illetve 35%-uk az ilyen betegségben szenvedőknek megélik az átlag életkort.

Szóval ez nem olyan hogy van 3 hónapod és viszlát az azért egy másik kategória.

Összejönnek ilyen betegségben szenvedővel ha tényleg igazán szeretem. Célszerű időben elmondani, de nem hiszem hogy ezzel kéne kezdeni. Előbb ismerjétek meg egymást és ha komolyabbra fordulnak a dolgok akkor célszerű elmondani szerintem

2022. máj. 21. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Unokahugom 23 évig élt ezzel a betegséggel. Volt párkapcsolata is.
2022. máj. 22. 05:06
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Szemétnek fogtok tartani, de nem. Csak az lehet a vége hogy egyedül maradok miután végignéztem a halálát. Nem hiányzik hogy ezt újra végigcsináljam.
2022. máj. 22. 07:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Én megértem aki azt írja hogy nem. Légyszi ne pontozzátok le őket
2022. máj. 22. 11:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Van is kiszemelted?
2022. máj. 22. 12:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Nincs. 24 éves vagyok, de főleg a betegség miatt még csak egy csókig se jutottam el senkivel
2022. máj. 22. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
De ezt hogy kell érteni? Kiderül a betegség és akkor eltűnnek? :/ ez szomorú...
2022. máj. 22. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdemes viszonylag korán elmondani, mert az emberek nagy része egyszerűen nem tudná ezt kezelni, és mindenki sokkal jobban jár, ha olyannal kezdesz komoly kapcsolatba, aki nem riad meg egy ilyen betegségtől sem.
2022. máj. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!