Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak, szerintetek ez a test nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Elég túlsúlyosnak tartom magam, emiatt eddig még csak fizetős sráccal voltam, se társkeresőn, se élőben nem nagyon mertem ismerkedni. Hetero haverom szerint pont jó testalkat, de szerintem csak nem akart megsérteni.
jan. 17. 17:17
32/36 anonim válasza:
Ez az ún. átlagos test. Se nem dagi se nem túl vékony. Igazán vonzó a testszőrzet is. Jól van ez így, én biztos végignyalogatnám
33/36 anonim válasza:
Teljesen jó és szép tested van. Nem hiszem, hogy nem ismerkedne veled a tested miatt valaki is.Bátorság és ismerkedésre fel! 🙂
34/36 anonim válasza:
Teljesen jó és nem vagy túlsúlyos! Ha annak látod magadat, akkor ezzel kapcsolatban van gond!!
Van egy pici poci és lehet vele dolgozni, de baj nincs vele! Én kevés súllyal vagyok enyhén pocakos egy gyógyszer mellékhatása miatt, úgyhogy rendben vagy.
35/F
35/36 anonim válasza:
szerintem kimondottan szexi az alkatod ^^ nekem egyértelműen bejönne
36/36 anonim válasza:
Írtóra tetszik ez a test nekem
Semmi baj nincs vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!