Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak, szerintetek ez a test nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Elég túlsúlyosnak tartom magam, emiatt eddig még csak fizetős sráccal voltam, se társkeresőn, se élőben nem nagyon mertem ismerkedni. Hetero haverom szerint pont jó testalkat, de szerintem csak nem akart megsérteni.
jan. 17. 17:17
11/36 anonim válasza:
Anorexiás vagy, ha szerinted a tested kövér.
Egyébként kaptál elég privit? :)
12/36 anonim válasza:
Most jöhet egy kép szűk fecskében vagy boxerben, addig tanácstalan vagyok. :)
13/36 anonim válasza:
Engem a szőrzet zavarna nem a tested. Azzal nincs baj.
15/36 anonim válasza:
#13 #14
Ennyi szőr sok??? Átlag alatti mennyiség.
16/36 anonim válasza:
Szerintem egy teljesen jó normál alkatod van.
Én pl lefeküdnék veled így test alapján
17/36 anonim válasza:
15, nekem a mellszőrzet nem jön be alapból. (14)
18/36 anonim válasza:
Nincs semmi baj a testeddel. Szerintem jó, nekem tetszik.
A szőrzet is pont jó olyan szexi.
Így kép alapján le is feküdnék veled ha aktív vagy.
19/36 anonim válasza:
Ez ilyen bait kérdés. Tudja, hogy nem gáz csak azért írja ki a kérdést, hogy kapjon pár privátot a nyáladzó gyk-s fiúktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!