Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg megérdemeltem, vagy ti is túlzásnak tartjátok?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy szétcikiztem eléggé egy fiút a fétise miatt, ami tudom, hogy nem szép, de sajnos van hajlamom a gonoszkodásra. Mikor lehetősége adódott visszaélt vele, hogy jóval gyengébb vagyok a többi fiúnál, könnyedén lefogott, megujjazta, és kinyalta a köldökömet.
Oké, hogy kicsit én is tehetek róla, de szerintem jogosan vagyok kiakadva!
2024. jan. 14. 23:25
11/24 anonim válasza:
Arrogáns voltál, megalaztad a fétisével, ezért azzal büntetett meg. Adom a srácot! Remélem, miközben tömte a köldököd, gondolkoztál!
13/24 A kérdező kommentje:
Oké, vágom, hogy bunkó voltam, de azért nem már, hogy random kinyalja! -_-
2024. jan. 15. 09:37
14/24 anonim válasza:
Helyébe kitéptem volna a köldököd
15/24 A kérdező kommentje:
Köszi...
2024. jan. 15. 10:36
16/24 anonim válasza:
Na mutassad, kíváncsi vagyok milyet nyalt ki a srác!
Kicsit túlzas volt, de azért jól tette!
17/24 A kérdező kommentje:
Oké, privibe, ha ez tényleg lényeg -_-
2024. jan. 15. 10:46
18/24 anonim válasza:
Szexi poci, én is lebüntettem volna, ha velem bunkózól
19/24 A kérdező kommentje:
Szóval csak mert kicsit bunkóztam, és beoltottam, ti is kinyalnátok az engedélyem nélkül... Akkor ti is bunkók vagytok, nem?
2024. jan. 15. 12:23
20/24 anonim válasza:
Amit te csináltál, az pszichés molesztálás/erőszak, amit ő csinált, az fizikai.
Megfelelő értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkező embereknél egyik sem elfogadható. Ti mindketten primitív ösztönlények vagytok, egyik kutya, másik eb, lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!