Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért femboyok vonzanak ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért femboyok vonzanak ennyire?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok, és csak a nőies férfik izgatnak fel. Ha egy szőrös, "férfias férfire", gondolok, akkor elhányom magam. De a kis twinkekre, femboyokra mindig felizgulok. Legutóbb is egy olyan srácot dugtam meg, akin szoknya, tanga meg harisnya volt, gyémántos anal pluggal. Valami brutál izgató volt. És ez amúgy évek óta így van.
2024. jan. 11. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Én is rajuk izgulok nagyon. Csak nem találok senkit sajnos magamnak.😓 Videken nagyon nehéz.
2024. jan. 11. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert az egy tévedés, ferdítés, hazugság, álltság, hogy az orientációt egybekötött zsákként kezelik. Teljesen külön dologok azak, hogy kire izgul valaki testalkat terén, milyen megjelenés tetszik neki esztétikai téren, meg milyen személyiségek iránt tud plátói szerelmet érezni, stb...

És ezek alapján külön-külön más lehet az orientációja.

Neked formailag bejön a hímneműek testalkata, de undorodsz a férfiasságtól mint felületi megjelenés, kivitelezés, kisugárzás. Ez egy teljesen hétköznapi kombináció, úgy szoktam mondani, hogy a több 6uzi is értse: nem mindenki duplán 6uzi.

2024. jan. 11. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs magyarázat

Nekem meg csak a 10/10es tipikus szepfiuk tetszenek, amúgy én is hányok minden más férfitól

Már az átlagostól is

Kopasz pocakos alacsony tokás helyett inkább megolnem magam

2024. jan. 12. 05:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy néznek ki mint a csajok, de mégis van rajtuk egy pénisz, ami vonzó. Tudod hogy mit éreznek.

Illetve a képnek amit a neten látsz nincs szaga. Anál élőben más. Lehet ellene tenni persze. Mosás, szilikon bázisú síkosító, stb. Meg meg is szokod egy idő után. De valami apró szag mindig lesz ott.

2024. jan. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!