Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meleg vagyok vagy nem? Alapból a férfiak nem vonzanak.Viszont, ha beöltözöm csajnak,(paroka,smink,ruci,tűsarkú.harisnya), átszellemülök csajjá és így megyek,akkor kívánom a szexet, pasikkal.
Figyelt kérdés
Tehát,olyan bizsergető érzés,mintha átmennék egy másik dimmenzioba, és nővé válnék, azon belül ribivé. Ennek még a gondolata is lázba hoz. Éjszaka így megyek a parkban és így már szexelek pasikkal.
Akkor meleg vagyok?
2023. márc. 26. 09:41
1/20 anonim válasza:
Hetero biztos nem vagy, de attól még nem leszel meleg. Vonzanak a nők?
2/20 A kérdező kommentje:
1@. Igen, vonzanak. Vagy vonzanának,csak régebben sok visszautasítást kaptam...és feladtam. Akkor most meleg vagyok?
2023. márc. 26. 09:45
4/20 anonim válasza:
inkább transzvesztita (nem = a transzneművel. a hétköznapokban férfi vagy, viszont szeretsz nőnek öltözni, ez azt jelenti)
5/20 anonim válasza:
Csak simán CD vagy.
Crossdresser
olyasvalaki, aki nem a neméhez illőnek tartott öltözékben szeret járni. A crosdresser öndefiníciója alapján nem transzgender, csak szeret a másik nem ruháiban járni.
6/20 anonim válasza:
Full bu zi vagy te idióta , nőnek öltözve kúrnak a parkban , hím rin gyó vagy ba szod.
8/20 Jani Belucci válasza:
Távol álljon tőlem hogy mások identitását kategorizáljam, de a leírásod alapján te egy biszexuális cross-dresser vagy.
10/20 anonim válasza:
Biszexuális transzvesztita vagy. Bár lényegtelenek a jelzők, ha élvezed és nem ártasz vele senkinek, akkor jó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!