Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most meleg vagyok vagy nem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meleg vagyok vagy nem? Alapból a férfiak nem vonzanak.Viszont, ha beöltözöm csajnak,(paroka,smink,ruci,tűsarkú.harisnya), átszellemülök csajjá és így megyek,akkor kívánom a szexet, pasikkal.

Figyelt kérdés

Tehát,olyan bizsergető érzés,mintha átmennék egy másik dimmenzioba, és nővé válnék, azon belül ribivé. Ennek még a gondolata is lázba hoz. Éjszaka így megyek a parkban és így már szexelek pasikkal.

Akkor meleg vagyok?

2023. márc. 26. 09:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Többszörös személyiséged van. Lefordítom: mentálisan beteg vagy.
2023. márc. 26. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Küldessz képet? 😍
2023. márc. 27. 20:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Sokan, biztosan különösnek, egyedinek tartják ezt az átszellemülést, traviságot! De, higyjétek el, a mi körünkben, aki hasonló cipőben jár, ez egyrészt elfogadott és nem csak én vagyok ilyen, nem egyedül vagyok.
2023. ápr. 1. 05:59
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy egyedül.

Én is szeretem a finom női fehérneműket de a férfiak akkor sem érdekelnek...

Inkább a kényelem, konfort miatt kezdtem hordani ilyesmiket is.

Nadrág alatt praktikusabb egy vékony harisnya Pl.

Nagyon finom anyagú bugyik vannak nem dörzsöl stb.

De igazából ha pucéran vagyok, ha karácsonyfának költözöm is akkor is a nők érdekelnek.

2023. ápr. 2. 05:44
 15/20 A kérdező kommentje:

14@. Háááát-szo-szo..megtudlak érteni.

Belegondoltam én is, hogy amikor beöltözöm és átszellemülök nővé, akkor milyen lenne egy igazi nővel szexelni?! Végül is, jó lenne az is...akkor szerintem leszbi lennék! (ez is bennem van egy szinten). Na de valljuk be, ugyan melyik igazi nő szeretne egy travit szexpartnernek?

Vagy szintén travival szexelni...ez is leszbihez hasonló élmény lenne és ez is vonz.

Plusszban, bennem van a "ribiség", tehát az éjszaka vonzásában, mint az igazi ribik, ahhoz hasonlóan sétálok és random módon, pasik is akadnak....

2023. ápr. 2. 12:20
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Akkor bi vagy aki crossdresser is.

Én még csak crossdressernek sem vallom magam mivel csak alsóneműket hordok azokat is az anyaguk miatt. Ha lenne férfiaknak ilyesmi gyárt a akkor Valszeg azt venném fel...

2023. ápr. 2. 12:46
 17/20 gabor49 ***** válasza:
16%
kőkemény bu. zi vagy igen
2023. jún. 8. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem transznemű vagy.
2023. jún. 12. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
crossgender, inkább. Ez azt jelenti, hogy ellenkezőleg öltözöl, mint a saját nemet, ergó magassarkút húzol, haspólóban jársz vagy mittudomén de a lelked továbbra is férfi.
2023. jún. 12. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megdugnálak ha beöltöznél nekem.
jan. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!