Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk mi alapján szúrjátok ki...

Fiúk mi alapján szúrjátok ki azt ha egy meleg pasi csajnak adja ki magát?

Figyelt kérdés
Mire kell odafigyelni az elejèn vagy közben?

2021. jún. 16. 04:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nekem akkor szokott gyanússá válni a dolog, amikor hirtelen lihegést érzek a nyakamban és szúró fájdalmat a végbelemben.
2021. jún. 16. 04:33
 2/16 anonim válasza:

😂😂 1# Akkor már elég késő, nem

Igaz?

2021. jún. 16. 06:22
 3/16 anonim válasza:

Nekem az szokott gyanús lenni, ha valami nagyon különleges és ritka női neve van, például Béla.

Amúgy ha már fel van tankolva évek óta női hormonokkal és full nőnek néz ki, akkor simán meghajtanám mint a pedálos varrógépet. Volt egyszer egy ilyen prostival dolgom, totál nőies volt és sokkal értelmesebb a sok buta pitsánál.

2021. jún. 16. 06:44
 4/16 anonim válasza:

egy meleg férfi mégis mi a manóért adná nőnek ki magát?😂

vagy a drag queenekre gondolsz? mert ők se nőnek adják ki magukat, hanem csak színészkednek xddd

2021. jún. 16. 07:47
 5/16 anonim válasza:

Nem kevered a transzneművel?

Azért bőven vannak árulkodó jelek, akkor is ha volt némi műtét meg hormon.

2021. jún. 16. 08:59
 6/16 anonim válasza:
A pénisz segít azonosítani - ha már magadtól nem jutott ez eszedbe.
2021. jún. 16. 09:43
 7/16 anonim válasza:

Ezen az oldalon kívül még sehol sem futottam bele homoszexuálisokba.

Egy nő számára soha nem lenne beszédtéma az, amiről ezek állandó jelleggel akarnának beszélni.

2021. jún. 16. 09:51
 8/16 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne kicsit edukálnod magad a témában, mielőtt ilyen ostoba kérdést teszel fel.
2021. jún. 16. 10:20
 9/16 anonim válasza:

Túl lelkes, túl érdeklődő. Férfias energiát érzel a háttérben, ami nyomul, kérdezget, faggat olyan dolgokról, amiket a nők nem szeretnének tudni, de a férfiak örülnének ha azért érdeklődnének iránta. Sietteti a dolgokat, de magáról szinte semmit sem árul el és nem hajlandó másik platformon beszélgetni. Sunyít, mint Orbán Viktor, mert tudja, hogy éppen átver valakit.

Ha egy nővel beszélgetsz, el tudod rontani a beszélgetést annyira, hogy elköszönjön, vagy meggyanúsítson valamivel. Egy aberrált meleg férfi esetében nem tudod elrontani a beszélgetést, mert mindent megtesz annak fenntartása érdekében.

2021. jún. 16. 10:29
 10/16 anonim válasza:
Ádámcsutka?
2021. jún. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!