17.ker rákoscsaba?
Szörnyű, hogy mennyire igénytelen szöveged van!
"17.ker rákoscsaba?"
Max helytelen, de az igénytelen szót erre nem használjuk.. A szövegem amúgy se lehet igénytelen, max én.
Azért jobb, ha te is átgondolod mit írsz le 😀
Találkozó valaki,17.-ker rákoscsabán? 😎
Nem akartam a személyedet ismeretlenül direkdt minősíteni, de hát legyen.
A helyesírásod elégtelen.
A fogalmazásod elégtelen.
És valóban te vagy az igénytelen, ha ez szerinted így rendben van.
Helységnevet nagy kezdőbetűvel írjuk.
földrajzi területet tó, sziget kötőjellel, kivéve a városrészt, pl. Margitsziget, mert azt egybe.
A tartalmi problémát inkább hagyom, mert reménytelen.
Amúgy kösz, nem kértem privátot hasonlóan primitív szöveggel!
Tudok igényesen írni ha úgy van, de ez alapján megítélni valakit, hogy még külsőleg se láttad, nem beszélve arról, hogy nem ismerjük egymást, de nyilván, te ebből már levetted, hogy nem akarsz ismerkedni, no para, képzelem, milyen lehet veled egy párkapcsolatban lenni, vagy akármilyen kapcsolatban fogadom az első problémánál meghátrálsz 😏
De no para, leoltottál, igénytelenül fogalmaztam/írtam meg a kérdést. Igazad van. 🤜🏻🤛🏻
Ha valaki képes jól írni, de mégsem veszi a fáradtságot, annál rosszabb.
Ami a problémamegoldó képességemet és készségemet illeti, "no para", de a fogadást elvesztenéd. :D
Abban viszont igazad van, hogy nem akarok veled ismerkedni. Igényesebb vagyok annál, és többre becsülöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!