Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Távkapcsolatban élő melegek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élő melegek, hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok együtt, ebből mennyi ideje távkapcsolatban, hogy oldjatok meg?

Mi a párommal kb már az elejétől kezdve tavkapcsolatban voltunk, annyi volt a különbség, hogy az elején a párom ki tudott hozzám jönni hetekre, sajnos most megint nem teheti. Munkanélküli lett, megtakarítása is kevés, muszáj minél előbb Pesten találnia valamit. Most mondtam is neki, hogy első dolog, hogy munkát talál, addig most felesleges együtt lennünk kint, mert bármikor hívhatják interjúzni.

Na de. Eddig ha egyedül voltam kint, mindig megbeszéltük, hogy meddig leszek. Vagy ő is itt volt, és akkor ezt nem kellett megbeszélni. 8 óra vonatútra élünk egymástól, azért alaphangon is egy 8000 Ft az utazás hozzá. Sajna nekem heti kétszer be kell járnom az irodába, így az módszer járhatja, hogy hetfo-kedd iroda, majd kovi het csutortok-pentek. Kozben egyutt vagyunk. Na de neki alapbol a fizetese is kevesebb, az meg milyen lenne ha en csak ott elvagyok nala egy hetig, semmit nem fizetek. Remelem ertitek a dilemmam.

Ti ezt hogyan oldjatok meg, mi a titkotok?

2024. jan. 10. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg a családját sem ismerhettem meg. Bár jelenlegi páromtól sem ismerek sok embert, de nála nem volt ilyen titkos világ.
2024. jan. 15. 12:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: írok neked üzit, ha nem gond. :)
2024. jan. 15. 12:49
 13/13 A kérdező kommentje:
11) amugy a csaladom egy resze tud a paromrol, viszont a parom csaladja egyaltalan nem tud a letezesemrol
2024. jan. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!