Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen furcsa vagy pervi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen furcsa vagy pervi vágyaitok vannak szexben?

Figyelt kérdés
Ezekre volt is már partneretek?
2024. jan. 7. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyszerre 2 aktívval szeretnék szexelni, közben videózna valaki
2024. jan. 31. 17:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Uni/passzív biszex férfi vagyok, bukakke (gruppenben) nagy vágyam. Imádom a g3cit és a faszt. Jó sok faszt leszopnék, és telefröcskölnék számat, arcomat, minél többen... Közben valaki hátulról dugna.

De megelégednék egyszerre egymás leszopásával is kettesben, 69 pózban.

Vágyom arra is, hogy (sokáig) nyalja valaki ánuszomat.

Extra vágyam továbbá mind több kisfarkú férfit leszopni,

nem mikropéniszt, hanem legalább 6-7 centi hosszú farkat.

Főleg vékonyabb fajta legyen.

A faszt annyira szeretem a számban, hogy végül is mindegy a méret, de a vékonyabb, kisebb nekem élvezetesebb.

A fenekem sajnos még szűz... Szóval nekem még az anális szex is extrának számít. Egyelőre nem túl vastag tárgyakat tudok feldugni magamnak. Vaaldi faszt szeretnék a fenekembe is.

Csakis normális, korrekt, (szex közben) józan férfival / férfiakkal. (Mondhatni, ez is extra kívánságnak számít, ahoyg körbenézek a világban...)

2024. jan. 31. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
18-voltam első partnerem 35-éves uni pasi avatott fel,mindkét szerepre. Ő vette el a szüzességemet. Mivel vastag volt neki nekem is fájt neki is kényelmetlen volt neten talált egy pasit aki szeretett tágitani ő vett kezelésbe 8-centire kitágitott. Ezután simán ment bele.
2024. febr. 1. 08:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyílvános helyen pl park wc-ben seggbe egymásnak

Szeretnék megtanulni 20 cm+ -t mélytorkozni

Szeretnék egyszer egy shemalet is bevonni egy hármasba

Szeretnék egy bi párral

Szertnék szub szerepben kegyetlenül megfarkalva lenni

2024. febr. 1. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Véletlenül csöppentem bele. Barátommal házibuliba mentünk egyik régi ismerőse szervezte akit én még nem ismertem és a többieket sem. Persze meztelen buli,szex mindenkivel. Az ismerőse rögtön rám indult az lett a vége,hogy ott mindenki előtt megdugott. Többiek végig nézték aztán a barátom következett,majd én választottam egy jó faxut. Én voltam a központban jól esett,hogy néznek velem foglalkoznak! Persze utána én is néztem a többieket az is izgató volt! Sajna csak egyszer történt meg de ha lesz rá alkalom újra benne lennék,egy kis alázás is jól jönne!
2024. febr. 1. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!