Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa vagy pervi vágyaitok vannak szexben?
Figyelt kérdés
Ezekre volt is már partneretek?2024. jan. 7. 12:18
1/15 anonim válasza:
Bpi. 44 éves vagyok...
Minden vágyam hogy egy 16 körüli srácot kényeztethessek orálisan!, rendszeresen, viszonzás nélkül is akár...
2/15 anonim válasza:
Hogy egyszerre három nagyon más csajjal legyek.
4/15 anonim válasza:
Szeretem, ha kicsit alaznak 21/p
5/15 anonim válasza:
Nagy méretű pénisz, lehetőleg fekete férfié.
Nem, nem kamu, én tényleg kedvelem az ilyet.
36
6/15 anonim válasza:
Egyszer szeretném hármasban passzívként.
7/15 anonim válasza:
Hogy egy nálam nagyobb farkú, vékony aktív alázzon miközben rommá dug
8/15 A kérdező kommentje:
Engem mint kérdező izgat:
- fotózás szex közben
- mélytorok
- alázás
- cumcontroll
- mélytorok
- női ruhás srác
- szűz avatás
2024. jan. 9. 13:08
9/15 anonim válasza:
Kapcsolatunk elejen megkertem, hogy pisiljen a szamba, de evekig nem tette meg, en meg nem eroltettem a dolgot. de azutan egyszer csak megengedte es azota rendszeresen levizel es a szamba vizel.
10/15 anonim válasza:
Csoportosan verni 4-5 fiatal sraccal. Eddig nem volt meg alkalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!