Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszereket ismertek az ismerkedésre? 27/F meleg vagyok.
Lényeges lenne tudni,mi célból ismerkednél.Haverkodni, szexre, vagy kapcsolatra.
Ha ezt magadban eldöntötted, akkor könnyebben megy majd :)
Én több helyen is ismerkedtem már, online is, munkahelyen is…:-)
Szerintem jó módja nincs, nyitottnak kell lenni, és próbálkozni:-) Akár itt is lehet beszélgetést kezdeményezni, ki tudja mi alakul belőle…
Bp26
Na, azért nem mindenki olyan, ahogy leírtátok.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki arra masztizik, ahogy egy hosszú beszélgetésben elmesélem neki, hogy hogyan is tanulok albánul.
Az utolsónak annyiban igaza van, hogy át kell innen menni valami másik, gyorsabban kezelhető profilra - és azon azért megbukik, aki kamus...
Kedves kérdező: ha csak egy próbát akarsz mindenféle viszonzás nélkül, nyugodtan írj!
Komoly kapcsolatot keresek, de valójában hogy is kell azt? 🤔
Milyen dolgokra érdemes figyelni, illetve kiszűrni a csalókat, szélhámosokat, drogosokat, akiktől egyébként is nehéz szabadulni?
Volt egy ágyasom, akivel együtt éltem 2 évig, de egyik éjszaka velem, másikon pedig mással. Komolytalan volt, de arra jó volt, hogy tanulkozzak közelebbről is más férfi viselkedéséről egy egészen más kontextusban.
Némi szerelem, rengeteg szex volt benne.
Ha érdekel titeket a téma, szívesen mesélek magamról, előnyös és hátrányos oldalamról, tulajdonságaimról. Eddigi életem során híve voltam az egyéjszakás kalandoknak, de meguntam, hogy érzelmeket tápláljak olyan emberek felé, közelítsek más emberek felé, akik csak a szexuális teljesítményemre, adottságaimra, kisugárzásomra, lelki energiámra, pénzemre vagy pozitív életszemléletemre utaznak. Lehet gyermekinek tűnik az írásom, de személy szerint még mindig pozitívan látom az életet és addig a pillanatig, míg nem csalódok, addig mindenkit szépnek, csodálatosnak és elbűvölőnek látok. Belül ilyen vagyok, a lelki világom gyermeki míg fel nem bosszantanak(oroszlán horoszkóp).
Romeo, grindr, kocsmák és egyéb platformok, helyek már nem jöhetnek szóba. Azt tapasztalom, hogy nagy a ghosting-olás, a komolytalanság, ha egy kicsit komolyabbra fordul a beszélgetés a nevetgélés után, akkor eltűnnek, mint a kámfor. Hogy ismerkedjek élőben, józanul?
Én merek beszélni, a szám be nem áll, a randijaimom nagyon sok félős, ijedt fiúval/ffival találkoztam. Nem vagyok adonis, de tisztában vagyok a kisugárzásommal, hogy a torkomat is átvágnák azért, amilyen lelki energiával rendelkezem belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!