Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak,mikor vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak,mikor vagy minek hatására éreztétek azt,hogy most már elég,lemondtok az ismerkedésről vagy a párkapcsolatról ?

Figyelt kérdés
Amikor már elegetek volt,sokat pofára estetek, hogy azt mondtátok ,az egész nem ér annyit,hogy magatokat lejáratjátok.
jan. 5. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Minden nap

Mivel nekem kihalt az egész családom, rokonok mindenki.

Van időm újra kezdeni

Minden reggel reménykedve kelek,vidáman.

Egyszer rossz lábbal kelek

Az összes, titkos análkának nyitok egy nyilvános profilt.

Hát jó pár napig eltartana

jan. 5. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
23 eves korom ota nem ismerekedek, beleuntam a sok kamus kocsogbe
jan. 5. 17:21
 3/5 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Kedves jövőbeli olvasó! Ennél lejjebb ne olvass, mert eret fogsz vágni!
jan. 5. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Úgy ér válaszolni hogy el se kezdtem ismerkedni?

Amennyiben feltételezném hogy létezik a személy, a keresése kb olyan lenne, mint az 5ös lottó megnyerésére alapozni pénzügyi döntést. Vagy elindulni a városban egy adott rendszámú autót keresni. Neurotipikusaknak (normálisaknak) nem megy, én meg se próbálom.

jan. 5. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért szüneteltetem jelenleg az ismerkedést mivel vidéken élek és kevés olyan ember van erre aki megfelelne nekem, majd ha költözök nekikezdek újra. Nem kezdtem el emiatt halálosan depizni mint jópár ember.
jan. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!