Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok 25 éves korig! Hány éves volt a legidősebb pasi akivel eddig dolgotok volt az ágyban?
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 12:57
11/19 anonim válasza:
40es vékony pasi vagyok, 18 éves kortól felfelé, érdeklődők?
Uni vagyok, orál, akár anál, bár az anál: attól függ...
Ha nem szeretsz szopni, csak szopatni, az is jó!
Akár viszonzás nélkül szopok.
De ha csak a partner vágyik szopni, lehet erről is szó, ha 18-28 év közötti...
(Kb 28 felettiekkel azonban inkább passzív vagyok, főleg szopok.)
Gyms megye.
13/19 anonim válasza:
Elfogadnék egy jelentkezőt! Én 50+ Érdekel valakit?
14/19 anonim válasza:
És velem? Én kicsit idősebb, mint az előttem szóló! Várom a bátor fiatalokat! 😉😋😎
15/19 anonim válasza:
55 vagyok,de engem inkább barátság vagy kapcsolat érdekelne :)
16/19 anonim válasza:
48 éves volt, ő vette el a szüzességem.
17/19 Anonimus75 válasza:
Annó 15 évesen 50es pasival
18/19 anonim válasza:
Egyszer, 20 éve játszottunk egy haverral, leszoptuk egymást, na... most, húsz év után benne lennék megint.
19/19 anonim válasza:
Úgy látom sokaknak nehezére esik a szövegértés, kint van a kérdésben is hogy 25ig kérdez a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!