Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lesz aktív pasiból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz aktív pasiból passzív?

Figyelt kérdés

2024. jan. 4. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sittre kerülve... 🤣🤣🤣
2024. jan. 4. 08:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Én egyszer voltam aktív, nem igazán esett jól. Viszont a full passzív szerepem imádom
2024. jan. 4. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem egy ideig hogy csak az aktív szerep érdekel. Aztán mikor kipróbáltam passzivkent, akkor megértettem hogy milyen jó érzés 😂 szóval azóta igazából mindegy milyen felállás
2024. jan. 4. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Akkor te nem aktívból lettél passzív. Te bizonytalanból lettél passzív, miután beláttad, hogy az aktív szerep nem tetszik neked.
2024. jan. 4. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen, mert nekem tetszik az aktív szerep is. Viszont erősebb az orgazmusom amikor bennem vannak és közben elmegyek 😁
2024. jan. 4. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy uni, vagy a passzív szerep felé hajló uni.
2024. jan. 4. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Aktív voltam 20éven keresztül.

Majd jött egy partner és Uni lettem, illetve Uni aktív.

Partner függő is ez valamilyen szinten, de teljesen passzív legyek ez kizártnak tartom.

2024. jan. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!