Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 anonim válasza:
Olyannyira fogazott, hogy azt hittem, hogy le fogja harapni a farkam. Aztán szerette volna, ha még meg is dugtam volna, de addigra már lekonyult, így úgy voltam vele, hogy verje egy kicsit és felkemény állapotban inkább gyorsan elélveztem, minthogy nekiálljak dugni.
12/14 anonim válasza:
Szex nem volt, de mégis négykézláb voltam nap végén.
A hányását takaritottam.
Utana ő azért pucérkodott, mi céllal azt nem tudom......
13/14 anonim válasza:
Gyönyörű daddy, mindene tökéletes, erre átmegyek hozzá és a gyereke szobájában akar szexelni meg kiderült, hogy nős és családja van.
A következő sztorihoz tudni kell rólam, hogy 195 magas vagyok és jó széles is, szóval ha esem azt megérzi a ház. Hazaértünk egy sráccal, egymásnak estünk az előszobában és a nagy smárolás közben megbotlottunk a küszöbben és bezuhantunk a nappaliba. Akkorát zakóztunk, hogy utána egész este csak nyüszítve feküdtünk a kanapén lóbalzsamozva.
14/14 anonim válasza:
Mikor kutyába be teszed első alaklomkor, majd mikor kihuzod szaros...khmm és nem is kicsit mert észre veszed hogy becsinált a sötétben, eléggé undorító volt, de szerettem amúgy szóval megertettem hogy veletlen jott vannak balesetek. Én 20f voltam akkor,ö meg 17f az első voltam nála. Ez már 2 éve nem olyan régi story de ez a ami nagyon gáz az összes közül és megmaradt. A másik hogy mikor részegen szoptam behánytam ez viszont annál is régebbi eset, szerencsére nem sűrűn tortenek velem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!