Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdő sráccal volt. Nagyon meg akarta mutatni, hogy ügyes és elkezdett mélytorkozni. Majd egyszer csak jött vissza amit evett :D
Undorító elmesélve, de ott inkább csak kínos volt. Ennek ellenére adtam neki később második esélyt csak mondtam a mélytorkozást hagyja meg a fantáziájának. Amúgy 19 éves volt és aranyos, de szerintem ő nagyon rosszul érezte magát.
Tul nagymeretu ferfi kutyapozban nagyon dugott, eletemben eloszor es utoljara eltem meg, hogy a bepumpalt levego hangokat ad ki. Ez annyira idegesitett, hogy mondtam, eleg, es mikor durcasan leultem, valami egesz horror dolog tortent. A vegso levego, ahogy hirtelen leultem, olyan hanggal tavozott, mint mikor fujas kozben elengeded a lufit es korbeszalad a plafonon leeresztes kozben.
Rohogo- es sirogorcsot kaptam, a pasi meg igyekezett semleges maradni.
Az eletben nem tortent hasonlo sem. Szuk vagyok amugy.
Sokszor meseltem el noismerosoknek, es rohogtunk. De mai napig kiraz a hideg. Miutan nem en csinaltam a levegot, nem volt kontrollon folotte.
7: Kategóriát nézd már meg légyszíves! HOMOSZEXUALITÁS
A leszbikusra külön kategória van.
6 nem
Csak az a fura hogy o kezdemenyezte
Dehat ez van amikor a fantazia valosagga valik es megse akar olyan lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!