Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a legkínosabb szex story-tok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legkínosabb szex story-tok?

Figyelt kérdés

2023. dec. 31. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Mikor a srác elkezdett szopni. 1 perc után elsült majd közölte akkor ennyi most. Elég pipa voltam mert 45 percet utaztam ezért.
2023. dec. 31. 13:56
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Vonzodtunk egymashoz szexualisan de amikor odakerult a sor nagyon elszeggyeltuk magunkat es nem lett belole semmi
2023. dec. 31. 13:57
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Egy kezdő sráccal volt. Nagyon meg akarta mutatni, hogy ügyes és elkezdett mélytorkozni. Majd egyszer csak jött vissza amit evett :D

Undorító elmesélve, de ott inkább csak kínos volt. Ennek ellenére adtam neki később második esélyt csak mondtam a mélytorkozást hagyja meg a fantáziájának. Amúgy 19 éves volt és aranyos, de szerintem ő nagyon rosszul érezte magát.

2023. dec. 31. 13:58
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Mikor a srác elővette kiderült, hogy fitymaszűkülete van. Erre közöltem, hogy ne haragudj, de ezt így biztos nem veszem a számba. Már megmondani is kínos volt, de a srác amilyen hisztit csapott na az nem volt semmi. Mondtam neki, hogy 26 évesen nem értem miért nem megy el egy orvoshoz.
2023. dec. 31. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Mikor kiderült, hogy én vagyok a 100. srác aki leszopja. Én elég megalázónak találtam, hogy számolja és hogy basszus 100.
2023. dec. 31. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
2: Később se?
2023. dec. 31. 14:28
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
KATEGÓRIÁT NÉZZÉTEK MÁR LÉGYSZÍVES! leszbikus! Itt egy farokról szóló sztorinak se kene lennie.
2023. dec. 31. 15:03
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Tul nagymeretu ferfi kutyapozban nagyon dugott, eletemben eloszor es utoljara eltem meg, hogy a bepumpalt levego hangokat ad ki. Ez annyira idegesitett, hogy mondtam, eleg, es mikor durcasan leultem, valami egesz horror dolog tortent. A vegso levego, ahogy hirtelen leultem, olyan hanggal tavozott, mint mikor fujas kozben elengeded a lufit es korbeszalad a plafonon leeresztes kozben.

Rohogo- es sirogorcsot kaptam, a pasi meg igyekezett semleges maradni.

Az eletben nem tortent hasonlo sem. Szuk vagyok amugy.

Sokszor meseltem el noismerosoknek, es rohogtunk. De mai napig kiraz a hideg. Miutan nem en csinaltam a levegot, nem volt kontrollon folotte.

2023. dec. 31. 15:14
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

7: Kategóriát nézd már meg légyszíves! HOMOSZEXUALITÁS

A leszbikusra külön kategória van.

2023. dec. 31. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

6 nem

Csak az a fura hogy o kezdemenyezte

Dehat ez van amikor a fantazia valosagga valik es megse akar olyan lenni

2023. dec. 31. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!