Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ettől bajom? Kicsit...

Lehet ettől bajom? Kicsit vicces story, többi lent.

Figyelt kérdés
Ma, óra előtt az egyik osztálytársam vett a tescoban egy fehér egeret. Gondolta szórakozik egyet, aztán elengedte az órán, lett sikoltozás meg minden. Én megfogtam az egeret, kidobtam az ablakon, de az meg előtte megharapta az ujjam. Persze gyorsan megmostam, meg kiszívtam az ujjam, aztán le lett fertőtlenítve. Haza küldtek, pontosabban orvoshoz. De a tanárok meg a helyi suliorvos nem tudják, hogy az az egér tescós, így attól félnek, hogy fertőzött volt és azért küldtek orvoshoz. Kérdés, tényleg elmenjek? A tescoban nem hiszem, hogy fertőzött egereket árulnának. (Pontosan nem a tescoban vette, hanem a kisállat kereskedésben, ami ott van a tescoban)
2017. febr. 28. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, menj.
2017. febr. 28. 12:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Abban a tescoban, vagyis kisállat kereskedésben vette, ami nem messze van Újpest Városkapu metróállomástól (Volánbusz felöli oldal)
2017. febr. 28. 12:49
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 de attól, hogy nem fertőzött,elvileg nem lehet bajom. Vagy igen?
2017. febr. 28. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Elvileg nem, de ott van az a bizonyos kisördög, aki csóválja a farkát.
2017. febr. 28. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, nem kell parázni.
2017. febr. 28. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ilyenek miatt veszek én egeret mindig csak szám.tech boltban.
2017. febr. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!