Egy vicces kedvű gyerek a fazék levesbe wc kefét tett (poénból) viszont számomra nagyon kedvee az a fazék, ha ki van mosva többször akkor ugye már nem maradnak benne baktériumok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 11:43
1/16 anonim válasza:
Ki lehet fertőtleníteni, azután jól elmosni.
2/16 anonim válasza:
Domestosos vízzel áztatod kicsit, alaposan elmosod, és semmi bajotok nem lesz. Inkább pszichésen rossz... megértelek.
3/16 anonim válasza:
Neomagnol tablettát vegyél, azzal fertőtlenítsd az edényt.
4/16 anonim válasza:
Mi ez a sok vécékefés kérdés mostanában, ez a legújabb?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
5/16 anonim válasza:
A vicces kedvű gyerekkel pedig meg kell etetni a levest.
6/16 anonim válasza:
Ahogy irjak elottem, fertotlenitsd ki domestossal azutan tegyel fel benne forrni vizet. Miutan felforrt hagyd benne egy kicsit ,majd boritsd ki. Igy mar biztos nem marad benne semmi bacillus
7/16 A kérdező kommentje:
Az a baj allergiás vagyok a Domestosra a bőröm nagyon érzéleny rá de naponta elmostam a fazekat
2017. febr. 3. 12:11
8/16 anonim válasza:
Egy fazékban általában főzni szoktak. A főzéssel sokkal több bacit is el lehet pusztítani, mint ami egy WC kefén található.
9/16 anonim válasza:
Ha Domestos nem jó, akkor gyógyszertárban vegyél fertőtlenítőszert, pl Neomagnol, utána elmosod az edényt és minden rendben lesz.
10/16 anonim válasza:
Nyolcasnak nagyon igaza van. Ha annyira félsz, hevítheted is egy darabig szárazon. Nincs az a baci, ami túlél ennyi mosás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!