Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan értékeled a 2023-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értékeled a 2023-as évedet?

Figyelt kérdés
Munka? Pénz? Szerelem? Szex? Barátság? Család?
2023. dec. 31. 08:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

2023 nem az én évem volt. Nagyon nem.

Rengeteg extra kiadásom volt, ami más években nem szokott lenni. És 3x annyit voltam beteg ebben az egy évben, mint amennyit összesen, egész életemben. Nagyon nehezen tudtam utolérni magam mind anyagilag, mind egészségügyi szempontból, mind pedig az elintézendő feladatok tekintetében. Ilyen még soha nem történt velem. Tehát a munka, pénz, egészség az elég offos volt '23-ban, a barátság az szintén döcögős volt, a többi részével nem volt gond. Párkapcsolat, szerelem, szex az évek óta egész jól működik, a család meg szuper, azzal nincs gond. Ha idén kevesebbet leszek beteg és nem csúszok meg ennyire a feladataimmal, akkor jó évem lesz. Remélem. Búék mindenkinek!

2024. jan. 2. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden csodás volt, kivéve a rovat tárgyát illetően...
2024. jan. 2. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Munka: utalom, de legalabb havonta fizet.

Penz: fokent a paromra költöttem, nem nagyon maradt megtakaritasom

Szerelem: volt, elmult, megjnt lett

Baratsag: sok baratomat elvesztettem, marmint most mar nem vagyunk barátok

Csalad: anyamnak es batyamnak outoltam. Nem orulnek neki.

2024. jan. 11. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagyok. Tanulmányi tekintetben jól ment 2023. A munka vonatkozásában azt tudom mondani, hogy bár nehéz egyetem mellett dolgozni, de mivel szeretem, amit csinálok, van hozzá motivációm. Ami a pénzt illeti, ott voltak kisebb-nagyobb döccenők, de összességében 2023 határozottan sikeresebb volt, mint 2022, még az elszabadult infláció mellett is. Az egészségem sajnos rossz, több és komplex betegségem van, a legerősebb betegségem kezelésében sikerült nagyon jó eredményeket elérni (1 hónap kórház volt az ára, de megérte), a többi, apróbb gond vagy stagnált vagy enyhén romlott. Barátságok... Itt azt hiszem, kitettem magamért, aminek meg is lett az eredménye, nagyon tartalmas és mély kapcsolataim vannak. Szerelem, szexualitás terén nincs előrelépés, egyedül vagyok, de míg az orvosok össze nem raknak rendesen (még kb. 1 év), addig nem is szeretnék kapcsolatot. Majd ha jól leszek.

2023 januárjában nagyon le voltam robbanva és azt hitték, leukémiám van. Besz**tam, de rendesen, nagyon nehéz lett volna kemoterápia mellett csinálni az egyetemet. De kiderült, hogy nem leukémia, mindenesetre havonta vérvételre kell járnom ezért is, meg a sok gyógyszer miatt a májfunkcióimat is monitorozni kell, szerencsére bírja a gyűrődést. És ami jó, hogy mivel a fő gonddal sikerült áttörést elérni, ezért olyan aktív és produktív tudtam lenni végre, mint még mikor jól voltam.

2024. jan. 12. 00:34
 15/16 A kérdező kommentje:
14-es minden jót kívánok Neked!!!!
2024. jan. 12. 06:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"2023 januárjában nagyon le voltam robbanva és azt hitték, leukémiám van. Besz**tam, de rendesen, nagyon nehéz lett volna kemoterápia mellett csinálni..."

Jesszusom!!! Nálam is dettó ugyanez!!! Még az időpont is stimmel. És én is nagyon "Besz**tam, de rendesen". Nagyon durva volt, míg megjött az eredmény.

Örülök, hogy nincs komolyabb bajod! De tényleg! Teljesen átérzem, amin keresztül mentél. Az valami rettenetesen nehéz és rossz helyzet.

(11)

2024. jan. 12. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!