Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értékeled a 2023-as évedet?
Munka = jó,sikeres,sok kedves munkatárs.
Pénz = stabil,sikeres,sőt kiemelkedően nyereséges
Egészség = töretlen,jó
Család = semleges
Barátság = nincs
Szerelem és szex = nincs, mert párom sincs.
Összegezve soha rosszabb ne legyen,hátha a párom is meglesz jövőre :)
2023. dec. 31. 08:52
Elég király munkahelyet találtam, ami még jól is fizet. Idén év elején összejöttem a párommal, aki minden szempontból az eddigi legjobb. Olyasvalaki, akivel el tudom képzelni, hogy sok-sok évig együtt leszünk. A szex pedig fenomenális vele. A barátok meg a család sajnos kicsit háttérbe szorultak. Összességében az egyik legjobb évem volt az elmúlt 10 évben.
2023. dec. 31. 08:56
Minden jól alakult. Feleségemmel szülői örömök elé fogunk nézni.
2023. dec. 31. 09:26
Gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! :)
A kategóriát lehet, hogy nem nézted.
2023. dec. 31. 09:28
Szerintem a kérdező meleg és ezért sorstársakra kíváncsi.
2023. dec. 31. 10:03
Munkaban es penzben nem panaszkodhatom. Baratsagokat tudtam szoni, bar sosem mennyisegre mentem, hanem minosegre, mar ami a baratkozast illeti. Csalad szinten OK. Szerelem es szex resz egyenlo a nullaval, bar mindig is tudtam, hogy nekem ezekkel lesz problemam, nem penzzel, nem karrierrel. Bizom benne, hogy 24-ben talalok egy sracot, aki nem egy szexrabszolganak vagy szexjateknak tart csupan es tobbet szeretne, mint orrba szajba kefelni. Nekem egy kapcsolat nem (csak) errol szolna:( buek!
2023. dec. 31. 10:53
Munka? Nem volt valami jó.
Pénz? Kevés, a munka mennyiségéhez képest. De kijövök belőle.
Szerelem? Ugyan olyan szerelmes vagyok a páromba, mint az első évben amikor megismertem.
Szex? Teljesen elégedett vagyok, mennyiségre és minőségre is.
Barátság? Egy barátnőm van, akivel konkrétan együtt nőttem fel. Mindig ott vagyunk egymásnak, idén is így volt. Van még pár barátnőm, akikkel szintén szoros a kapcsolatom.
Család? Az mindig egy katasztrófa volt, egy darab emberrel tartom a kapcsolatot, vele oké minden.
2023. dec. 31. 11:32
Katasztrófa kb minden téren🙃
Remelem a jövő ev legalabb fele annyira jó lesz mint a 2022-es évem
2023. dec. 31. 12:24
Mindennel elégedett vagyok.
2023. dec. 31. 13:13
Kettéosztható volt számomra. Az első fele - sok jó utazás ellenére - még nagyon nehéz volt és ráadásul súlyos betegségeket kapott egy jóbarátom. A második felében aztán villámcsapásként visszakaptam páromat, akit egy banda elszakított tőlem. Hosszú időn át küzdöttem és én nyertem. De a hirtelen visszatérés és a hirtelen együttélés sem volt mesésen egyszerű. Voltak és vannak is még nehézségek, amiket ki kell csiszolni. Illetve szoba-átrendezést tervezek és ennek nem tudtunk év végére nekiugrani. Közben ahogyan a kapcsolatom visszatért az életembe, a munkám lett sokkal nehezebb. Ne legyen már semmi sem egyszerű! De abszolút pozitívan vágunk neki 24-nek. ^.^
2024. jan. 1. 13:25
Kapcsolódó kérdések: