Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja bárki, hogy kép nélkül lehet talizni?
Intim kép?
Akkor minek találkozni, a poént már lelőttétek
6 os válaszoló
Én is vagyok vele.
Te milyet keresel?
Vicces, hogy miket pontoznak itt le páran...
Én is egyet tudok érteni az elsővel, hogy aki SEMMILYEN képet nem küld az többnyire élőben erőszakos. Azt ha valaki nem küld arcképet azt el szoktam nézni. Mert tudom sokan tartanak tőle, de a testkép a minimum.
Ha az sincs akkor offolom.
Hány éves vagy? Hány évest keresel?
Én az intimem megmutatom. Csak rendszerint az van, hogy hülyére vesz a másik és vagy eltűnik, vagy nem jön el a talira.
Arc kép meg becsapós. Ma már olyan" szépítő " appok vannak, csak annak hiszek amit élőben látok. Így nem is kérek, de nem is adok.
Ha valaki viszont egy test, vagy intimet se mutat azzal szóba sem állok.
35P
Mert lehet.
A kép eleve olyan dolog, hogy többé-kevésbé el fog térni a valós kinézettől. Volt már olyan találkozóm, nem is egy, ahol egyszerűen nem ismertem meg a partnert, a valóságban annyira másként nézett ki, mint azon az egyetlen, jól elkapott, évekkel ezelőtti képén.
Azt pedig két érett ember el tudja dönteni, hogy ha találkoznak, akkor akarnak-e folytatást. Ha helyben van a tali, nehogy már akkora probléma legyen 5 percre leugrani a randipontra. Akinek ez probléma, azzal jobb nem kezdeni.
Ahhoz, hogy olyan helyzet lehessen,mint amit a 19-es írt, ahhoz két ÉRETT ember kell.Nem kiéhezett,szinte már őrjöngő farokhiányos ....
De az,hogy élőben minden jobb,minden letisztázódik,azzal maximálisan egyetértek !
Csak az is igaz,hogy az élő találkozás elől tűnnek el a legtöbben,még akkor is ha van esetleg fényképcsere.Vagy azért,mert eleve kamus és úgyis lebukna ezzel,vagy azért mert azt sem tudja,mit akar, vagy egész egyszerűen gyáva, csak a szája nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!