Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a passzívak hogy az aktív is szeret dugni?
Figyelt kérdés
Én pl csak azért szoktam mert tudom hogy a passzív élvezi. Persze el tudok élvezni de nem olyan mint egy jó orál. Mégis ha anál után kérem hogy orálozzon sok passzív azt mondja hogy de minek hisz megdughattam és elélvezett. Nem beszólás vagy ilyesmi és tudom nem minden aktív van így de tuti nem vagyok egyedül.2023. szept. 6. 08:04
1/10 Jani Belucci válasza:
Ha nem szeretsz dugni, akkor nem aktív vagy, hanem side.
2/10 anonim válasza:
En megertenem, ha inkabb az oral izgatna, es szivesen is csinalnam neked. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Szeretek néha. De ha dugok 90%ban a passzív miatt. A gumitól az egész élvezhetetlen. Nélküle meg csak ha volt teszten és ismerem már régen megyek bele. De csak friss teszttel! De ez ritka. Tehát marad a gumi amiben…
2023. szept. 6. 08:10
4/10 anonim válasza:
Azért segítene, ha nem lenne ennyire zavaros a mondanivalód, most dugni nem szeretsz vagy a gumit nem szereted? Mert a másodikra például megoldás lehetne, ha egy egészséges párkapcsolatot próbálnál kialakítani valakivel.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen! Gondolom te is ismerkedést. Ha igen te is látod hogy nem egyszerű. De a kérdés lényege hogy miért gondolja sok passzív azt hogy a dugás az aktívaknak a jó főleg. Szerintem pont hogy a passzív élvezete a lényeg benne főleg.
2023. szept. 6. 08:27
6/10 anonim válasza:
Jó esetben mindkettő élvezi. Az aktív azt jelenti (ebben a kontextusban), hogy olyan személy, aki szereti megdugni a másik férfit.
7/10 anonim válasza:
Elég érdekes hozzáállás. Nekem pl az orál előjátéknak elég, de hogy folyton az legyen, arra nem vágyok, nem elég. Teljes akkor elégülök ki ha van szex is, két férfi között nyilván ez anál szexet jelent. Azért más az ha meg kell dolgozni az orgazmusért és az lenne a lényeg, hogy mindketten élvezzétek. Ha csak folyton téged szopnak és te nem elégíted ki semmilyen formában a másik felet, az nem lesz túl izgalmas egy idő után neki.
8/10 anonim válasza:
Aktívként engem pont a dugás része izgat fel a legjobban
Attól szex a szex
9/10 anonim válasza:
Nem vagy aktív!
Ne is nevezd magad annak mert zavaros lesz tőle a mondanivaló.
Aktív szeret dugni és az kielégíti.
Te Side vagy.
10/10 anonim válasza:
Alapfogalmak
Nem vagy aktív!
Persze hogy a passzív csodálkozik rajtad, kevered a fogalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!