Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolja bárki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja bárki, hogy kép nélkül lehet talizni?

Figyelt kérdés
Nem az arcképre gondolok. Azt sok esetben megértem, hogy nem adja ki. De mondjuk egy test esetleg intim kép miért ne férne bele? Szerintem esélytelen, hogy 1-2 kép nélkül bármi is legyen. Nem?
2023. dec. 30. 11:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

A személyes találkozó híve szöveget kép nélkül 2 tipus nyomja.

1. Az erőszakos aki rosszul néz ki és reméli majd élőben ráreőszakolja magát a másikra.

2. Az idősek, akik gondolkozásban se fiatalosak.

Pont ezen nevettem pár perce egy pasinál. Akinek ezt miután leírtam sikerült szánalmas választ adnia. Szerintem a 21.században azért ez nem akkor kérés...

2023. dec. 30. 11:37
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy az 1. is írja a 21. században vagyunk. Én se ragaszkodok az arcképhez sok esetben ha pl kezdőről van szó, stb. De ha a testét se mutatja meg az már nem okés. És én is látok abba valamit, hogy aki rosszul néz ki az nem akar kiadni SEMMIT.
2023. dec. 30. 11:42
 3/25 Jani Belucci ***** válasza:
83%
A harmadik kategória meg az, aki titkolja hogy meleg/bi, és még véletlenül sem akar lebukni az asszony előtt.
2023. dec. 30. 11:55
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Azért a test és intim képet még azok is kiadják.
2023. dec. 30. 11:58
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az arckép mutatásától vonakodom. Mástól sem várom el. Egy arcképen lehet valaki aránylag vonzó (főleg ha a kép régebbi és/vagy retusálták), aztán élőben már közel sem annyira...
2023. dec. 30. 14:27
 6/25 anonim ***** válasza:
24%
Én azért nem küldök ilyet, h ne bukjak le. Nem szeretném, ha bárki megtudná rólam, plusz hetero kapcsolatban vagyok. Így csak intim kép megy.
2023. dec. 30. 14:30
 7/25 anonim ***** válasza:
14%
Már a második kérdésben rinyálsz azért mert nem kaptál intim képet szegényem, azért remélem tudsz majd aludni nyugodtan :(
2023. dec. 30. 15:02
 8/25 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az arc alap kellene hogy legyen. Nekem az. A testalkat nagyjából látsszon de meztelen meg intim képre nem vagyok kíváncsi, azt majd élőben ha eljutunk odáig.

Titkos arankákkal meg nem ismerkedem.

2023. dec. 30. 16:06
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

Tapasztalat,hogy a nősök,családosok nem mutatnak arcképet.Minden mást mutatnak,kéretlen is,de arcot nem.

Pedig találkozásnál kiderul úgyis, kik ők.Nem is értem, miért játsszák ezt?..:)

Komoly ismerkedésnél alap az arckép,sok mindent megelőzhet.Élőben jobb persze,mert a kép egy pillanat,mi meg nem egy pillanatból állunk.

De arc, vagy ruhás testkép a legjobb egy kapcsolatos ismerkedésnél.Nem WC-ben lekapott kitekert,alsógatyás :)

2023. dec. 30. 16:23
 10/25 anonim ***** válasza:
85%
Kép nélkül szerintem is esélytelen ismerkedni. Én mondjuk rettenet ronda vagyok, de simán küldök arcképet előre, hogy ne húzzuk egymás idejét feleselegesen, később test/intimet is akár küldök. Szerintem ennek kéne úgy alapnak lenni szexrandin is. Nem létezik, hogy egy farokkép elég ahhoz, hogy lefeküdjenek az illetővel. Az én elvárásaim nagyon lent vannak, mert tényleg nem nézek ki jól, de azért legyen már egy arckép.... Nem?
2023. dec. 30. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!