Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima meleg férfiak (sima alatt azt értem, hogy nincs transzvesztita hajlama pl.) is szoktak szexhez felvenni pl. női fehérneműket?
Tudtommal a transzvesztita/crossdresser definíciója, hogy élvezi (pl. szex közben) a másik nem ruháját hordani. Ilyen értelemben tehát nem a válasz.
Ugyanakkor szerintem jó az összes ilyen címkére úgy tekinteni, hogy mindenki szabadon döntse el, hogy szeretne-e azonosulni vele, így tehát nem tartom kötelezőnek hogy transzvesztitának nevezze magát valaki attól mert élvezi a másik nem ruháját hordani.
Sima meleg srácként nincsenek ilyen hajlamaim, nem vagyok feminim és egyáltalán nem vonzanak a feminim srácok, ez a féle crossdresser dolog meg egyenesen taszítana. Akik élvezik, egészségükre, de nekem nem a világom.
A férfias srácok vonzanak.
19f
Sem a női ruhák viselése, sem női illatszerek,ékszerek hordása számomra nem elfogadott,sőt nem tartom férfinek az ilyeneket.
De ami legjobban irritál, az a női affektálás, kényeskedés,hisztizés. Nőben is,de "férfinél" főleg.
Abszolút férfias öltözetű,viselkedésű,értelmes meleg férfi,aki nálam szóba jöhet.Azt "várom el", amit én is adok.
Egy sima meleg férfi
Más szemszögből már válaszoltam ilyen kérdésre itt:
Dec 30-án, 19:17
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!