Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Traviként, ha másik travit is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Traviként, ha másik travit is kívánok szexelésre, akkor milyen identitású vagyok?

Figyelt kérdés
Leszbi vagyok így? Van, amikor pasikkal szexelnék így, de másik travival jobban izgatna!

2023. ápr. 23. 11:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Búzi vagy, hiszen te is férfi vagy meg a másik travi is.
2023. ápr. 23. 12:13
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

Te meg nagyon okos!

Azt sem mondta a kérdező, hogy ő transznő vagy transzférfi és azt sem mondta, hogy transznővel vagy transzférfival szexelne.

Mondjuk így elég nehéz a kérdésre válaszolni...

2023. ápr. 23. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

farok + punci = heteró

farok + farok = meleg

punci + punci = leszbikus

farok + (punci + farok) = biszex

2023. ápr. 23. 12:51
 4/16 A kérdező kommentje:

2@. Transszexuális egyén és transzvesztita egyén között azért van különbség.

Én, travi vagyok, tehát transzvesztita vagyok. Tehát nőnek érzem magam, és ugyenilyen travival szexelnék szivesebben, mint pasival.

2023. ápr. 23. 12:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Transzvesztita hetero csávó is lehet (transzvesztita-az ellenkező nem ruháit szereti hordani). Az a csávó, aki nőnek érzi magát, az transzszexuális.
2023. ápr. 23. 13:02
 6/16 A kérdező kommentje:
5@. Igen, de ha egy transzvesztita beöltözik nőnek, akkor ő is nőnek érzi magát! (legalábbis arra az időre biztosan).
2023. ápr. 23. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha te úgy érzed, akkor mindenki is? Ugyan már . Ez egy szerep, vagy jó esetben meló.
2023. ápr. 23. 13:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Női ruhában nőnek érezni magad és férfi testben női tudattal létezni két különböző dolog.

2023. ápr. 23. 13:15
 9/16 A kérdező kommentje:

7@. Mert szerinted, ha egy travi beöltözik nőnek, akkor minek érzi magát?

8@. Biztos, hogy különböző? Mert ha mindkettő igaz az egyénre, akkor transszexuális? Ebben igazat adok.

Viszont én férfi ruhában is vonzódom a travikhoz. De, még a nőkhöz is. Akkor én milyen vagyok?

2023. ápr. 23. 13:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tisztában vagy azzal, hogy férfi vagy, de női ruhába öltözöl, akkor transzvesztita vagy. Ez nem elmebaj, csak perverzió.

Ha férfi létedre nőnek képzeled magad, akkor transzszexuális vagy, ami egy elmezavar.

2023. ápr. 23. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!