Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkor normálisak a passzívak ha csak "használom" őket?
Észrevettem én is!
Ha ráírok hogy leszophªtnád a farkam mert tele vagyok nagyon akkor már ír is hogy mikor jó nekem?
Vagy hogy nem akarsz szopnı egy jót?
Bár élvezem is ezt a fajta beszédet.
#4:"Akkor ezért nem találok pasit. Túl finoman közelítem meg üzenetbe"
Én az arany középútban látom a megoldást, legalábbis én így működöm uni/passzívként: engem zavar, ha bunkó a másik, legyen inkább őszinte, kedves, lovagias, az engem feltüzel; csak legyen emellett legalább egy kicsit szimpatikus, és azért inkább 50 éves kor alatti.
Ugyanakor engem passzívként az is feltüzel, hogy jól meg akarnak szopatni, és rendesen seggbebaszni, bár az análban még nem vagyok biztos, az egyelőre vágy (és kipróbálnám), a vékonyabb tárgyak viszont könnyen felcsusszannak. Szóval az is izgat, hogy használja a testem, és jól számbafröccsköl, arcomra fröcsköl, vagy "alul" kellek a partnernek. Izgat, hogy odaadhatom a testem csak úgy, annak, aki udvarias, rendes férfi, és evvel örömet okozok neki.
Bár ambivalensnek látszódhat, de szexben szeretem azt is, ha férfias a partner, használja a farkát rendesen, határozott, és érezni, hogy kellek neki;
de azt nem, ha macsó, irányító. Hát még, ha durva, agresszív, azt végképp utálom.
Más kérdés, hogy a kissé nőiesebb aktív férfiak még vonzóbbak számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!