Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért küldenek el melegebb éghajlatra, ha normálisan megírom a másiknak, hogy nem egymást keressük?
Ma már a harmadik alkalommal esett meg az velem PlanetRomeon, hogy valaki írt nekem, hogy szia, érdekelnélek?
Én pedig megírtam, hogy bocsi, nincs veled gond, de nem egymást keressük.
Erre 2-en elküldtek a k*rva anyámba, egy ember pedig azt írta, hogy ok amúgy se tetszettél.
Miért ilyenek az emberek?
Tudod,legalább látod, milyen az igazi énje az ilyeneknek. Mert a legtöbb addig kedves,míg eléri,amit akar.
Aztán már eltűnik,vagy flegmázik.
Aki normális, az ért a "nem"-ből.
Ne vegye el a kedved, sikerrel jársz biztosan !
A legjobbakat Neked !
Ezek csak szimplán idióták.
Én már annak is örülök, ha normálisan megírja, hogy bocsi de nem, és nem csak ghostol vagy tilt.
Az elkeseredett ember már nem nézi mit és kinek mond.
Aztán szép lassan az ilyenekből gonoszak lesznek , akiket mások élete is zavar már.Vagy perverzek, és kiélik a kudarcaikat az esetleg adódó parneren.
Azt gondolja, hogy most jól visszavágott. Úgysem ismered, így nem ciki neki, hogy ilyen suttyó.
Ne foglalkozz ezzel.
Téged tisztellek azért, hogy legalább válaszolsz, sokan nem is válaszolnak csak törlik azt, aki nem szimpatikus nekik. Talán félnek az ilyen egy soros válaszoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!