Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés olyan emberrel szexelni, akivel nagyon nem vagytok jóban, és sokszor elküldtétek egymást melegebb éghajlatra?
Barátom lakótársa meglopott meg alapbol utált is engem, de mint a sz.rt. en meg őt viszont.
De még normális kulturált vita kozben is, vagy ha barmikor is leültünk akár kettesben beszélgetni is, ment az aljaskodás folyton, de az a velejéig szemétkedés velem, főleg a részéről. Elítelt lenézett a p.csába. de jóformán egyutt éltunk hagymát vágni is segített pedig de az utálat mai napig is fenntáll.
Mikor viszont a barátommal szakítottunk, nagyon fájt. Ültem a lépcsőházban csak, a lakása előtt, es öngyilkosságon agyaltam.
Jött haza a lakótárs.
Gőzöm nincs mirol beszéltunk ott a lépcsőhazban.
Es elkezdte nyalni a p.ncim. az ugy tetszett. Csak épp zavart állapotban voltam.
Elhúztam aztán magam és ennyi volt csak.
Eltelt azota 5 év.
A mostani barátomnak élete legnagyobb barátja ez a srác...szoval hatalmas mák hogy legalább vele nem fekudtem le, le nem mosnám magamrol.ma azt mekkora r.banc vagyok, így is extra féltékeny a párom.
Még nem ültünk össze így 5 év mulva...
Barátom tudja hogy megfolytanánk egymást egy kanál vízben de kulturáltak vagyunk de ...
Ha ő kezdeményez akkor jó. Közelebb kerülünk egymáshoz.
30FH
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!